Northern Lights Autoflower (Vision Seeds)

9 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Autoflower Northern Lights gefeminiseerde zaden zijn al jaren lang erg populair onder veel cannabis kwekers vanwege hun makkelijke groei en uitstekende pijnstillende effecten. Deze soort is zeer aan te bevelen voor beginnende kwekers want het is een van de meest vergevingsgezinde soorten die bestaat. Hoge top/blad verhouding, compacte toppen, goede opbrengsten en een buitengewone harsproductie zijn allemaal karakteristieke kenmerken van deze geweldige soort.

Deze Northern Lights autoflowering is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een zwaar, lethargisch stoned effect. De rook is vol van kracht met een neutrale smaak, scherp met een zoete toon. Als een typische Indica is het effect zeer sterk en zorgt voor een geweldige ontspanning voor zowel lichaam en geest.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren. We hanteren een maximum van vijf cannabiszaden per bestelling.

Specificatie

Strain info: Northern Lights Autoflower (Vision Seeds)
Gemiddelde hoogte 70 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 400 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 40 g per plant
Samenstelling Sativa 20%, Indica 80%
Effect Sterk, zeer ontspannend
Genetica Northern Lights x Mexican Ruderalis
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Vision Seeds
Gemiddelde THC 20%
Verzendrestricties

Reviews - Northern Lights Autoflower (Vision Seeds)

Een beoordeling toevoegen

Anto 2016-09-11

Doet wat het beloofd

Dennis 2014-09-08

Tevreden over de zaadjes van de 5 bestelde zijn er vier uitgegroeid tot plantje en van de 4, 3 heel nette plantjes en 1 die niet zo snel evolueert... Best tevreden over de zaadjes

Tevreden over de zaadjes van de 5 bestelde zijn er vier uitgegroeid tot plantje en van de 4, 3 heel nette plantjes en 1 die niet zo snel evolueert... Best tevreden over de zaadjes

Toon alles Toon minder

greenthumb 2013-11-02

Had 200 gram onder een 400 watter na 9 wekent totaal op aarde. Onder slechte omstandigheden en ik had ook minder voeding gegeven vergeleken met andere kweekjes.Van 5 plantjes is het wel goed te noemen. Ze groeiden wel flink door nadat ik ze op 12 had gezet.Als ze zeg maar…

Had 200 gram onder een 400 watter na 9 wekent totaal op aarde. Onder slechte omstandigheden en ik had ook minder voeding gegeven vergeleken met andere kweekjes.Van 5 plantjes is het wel goed te noemen. Ze groeiden wel flink door nadat ik ze op 12 had gezet.Als ze zeg maar stek grote zijn onder de tl zet ik ze altijd meteen op 12 onder de hps ivm ruimte.Ze werden tussen de 80 en 100 cm. Maar uiteindelijk was het goed voor de opbrengst. En omdat ze autoflower zijn zijn ze sneller klaar dan de normale nl van dezelfde hoogte.En de normale nl van vision heb ik ook geweekt trouwens. En ontkiemen 100 % succes rate.En we hebben het over totaal 20 zaadjes van vision.Waarvan 10 nl 5 nl auto en 5 big bud. De nl auto is gemakkeliijk om te kweken en de smaak is goed.Dit is een kwaliteit autoflower.

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.