WietzadenSweet Seeds Wild Rose (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Wild Rose (Sweet Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dit is een hybride van een relatief onbekende variŽteit in Europa maar met een grote achterban in Canada en Noord-Amerika. De soort 'Rosetta Stone' van de Grimm Brothers verrijkt Wild Rose met een origineel fris en citrus achtig tintje. De andere helft bestaat uit HOG, die voor de zoete smaak en het aroma van snoepgoed zorgt.

Wild Rose is een plant met een Indica/Sativa hybride structuur die uiterst goed is aangepast aan de binnenkweek. Gedurende de eerste bloeiweken zal zij je aandacht niet zozeer trekken, maar vanaf de vierde week bloei zal ze je verrassen met een explosieve groei van de toppen, met in de laatste drie weken soms een verdriedubbeling van formaat. Wild Rose is een eenvoudig te kweken plant voor beginnende kwekers, al zullen ook de ervaren kweekfanaten meer dan tevreden zijn met de resultaten.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Wild Rose (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle reviews worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoorlijkheid om klantreviews te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

BK 2009-07-26

lekker soortje, 9-10 weken bloei.

Heel volle fruitige smaak, en toch nog best een goeie opbrengst.

gr

BK

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.