Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sweet Trainwreck Auto is de vierde generatie autoflowering. Deze plant is het resultaat van een kruising tussen hoog uitstrekkende soorten van de derde generatie autoflower planten en de beroemde Trainwreck elite kloon, die wordt toegepast in veel mediwiet apotheken in Amerika.

Het resultaat is een plantje met een goed uitgebalanceerde verhouding tussen indica en sativa. De sativa genetica uit zich in de vertakkingen en hoog uitstrekkende toppen. Van de indica kenmerken heeft deze plant de snelle bloeitijd, compacte toppen en veel trichomen overgenomen. De smaak is zoet fruitig vermengt met citroen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 90 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 80 g per plant
Genetica Trainwreck x Autoflowering
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Sweet Seeds
Smaak / Geur Fruitig met citroen
Gemiddelde THC 18.5%
CBD 1%
CBN 0.2%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Toegewijde klantenservice

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sweet Trainwreck Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen

Al 2014-07-23

Ik had een probleempje met een andere strain van Sweet Seeds dat is perfekt opgelost door Azarius en ik heb vervolgens voor deze soort gekozen. Ik ben erg benieuwd naar de Sweet Seeds auto variant van deze legendarische Arcata strain, ben er zeker van dat het een goed resultaat gaat…

Ik had een probleempje met een andere strain van Sweet Seeds dat is perfekt opgelost door Azarius en ik heb vervolgens voor deze soort gekozen. Ik ben erg benieuwd naar de Sweet Seeds auto variant van deze legendarische Arcata strain, ben er zeker van dat het een goed resultaat gaat geven.

Ik schrijf later nog mijn review en kweek verslag van de Trainwreck auto. Zoals altijd zeer tevreden over de levering en service van Azarius, nergens beter!

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.