Sweet Skunk Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sweet Skunk Auto is een eerbetoon van Sweet Seeds aan de klassieke en geliefde cannabis soort - Skunk. Dit is een kruising tussen een elite Early Skunk kloon en Critical Mass Autoflowering, en vervolgens teruggekruist met de Early Skunk.

Het eindresultaat is een snel bloeiende soort met goede harsproductie en een die dichte toppen vol met hars aanmaakt. Intens aroma met een herkenbare Skunk invloed; zeer zoet, muskusachtig en met een vleugje kruiden. Als je van Skunk houdt, zul je zeker ook versteld staan van Sweet Skunk Auto!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren. We hanteren een maximum van vijf cannabiszaden per bestelling.

Specificatie

Strain info: Sweet Skunk Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 75 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 90 g per plant
Genetica Early Skunk x Critical Mass Auto
Bloeitijd binnen 49 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Sweet Seeds
Smaak / Geur Zoet, muskus, kruidig
Verzendrestricties

Reviews - Sweet Skunk Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.