Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Red Poison (Sweet Seeds) gefeminiseerd

6 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

100% Autoflowering strain. Een hybrid tussen Green Poison en een exotische autoflowering strain, afkomstig van Pakistaanse Kush. Red Posion groeit met het uiterlijk van een Indica-Sativa hybrid. De plant ontwikkelt een sterke stam en lange flexibele zijtakken. Deze strain produceert dikke buds bedekt met aromatische hars.

Smaak en aroma zijn beide plezierig en intens. Zoete en fruitig met een zachte Skunk. Gedurende de bloeitijd krijgt ongeveer 80% van de buds een paars- roodachtige kleur. Na het oogsten en drogen van de buds krijgen ze een donkerpaarse, bijna zwarte, kleur.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren. We hanteren een maximum van vijf cannabiszaden per bestelling.

Specificatie

Strain info: Red Poison (Sweet Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 90 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 475 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 100 g per plant
Genetica Green Poison x Pakistani Kush
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Sweet Seeds
Smaak / Geur Sweet and fruity with a soft Skunk background

Reviews - Red Poison (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen