Vier het zadenseizoen met ons! Nu een gratis zaadje & gratis goodie bij elke zadenbestelling.

Azarius

  • $

$ 0, -

$ 0, -

Bloody Skunk Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

100% autoflowering. Dit soortje is het resultaat van een kruising tussen de Sweet Seeds Sweet Skunk Auto en een geselecteerde kloon van Red Poison, waar het zijn paarse kleur aan te danken heeft.

Het resultaat is een wonderbaarlijk en aromatisch soortje met paarse toppen en een diepe Skunk smaak. Extreem prettig in effect.

De structuur van de plant is erg gelijkwaardig met die van de klassieke Skunk met veel vertakkingen. Verder heeft het grote toppen en dichtbegroeide bloemenclusters. Naar verloop van bloeitijd zullen de toppen steeds meer hars vergaren.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Bloody Skunk Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 85 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 105 g per plant
Genetica Sweet Skunk Auto x Red Poison
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Sweet Seeds
Smaak / Geur Skunk aroma, zoet
Gemiddelde THC 17.5%
CBD 1%
CBN 0.3%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Toegewijde klantenservice

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Bloody Skunk Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen

Al 2014-07-15

Zeer teleurgesteld over deze strain :( waarschijnlijk heb ik een mislukte batch gekregen, van de 3 zaadjes zijn er twee niet opgekomen en het andere plantje ging na een week al in de bloei en is ze nog geen 10 centimeter groot geworden. Plantje de nek omgedraaid daar ik beperkt…

Zeer teleurgesteld over deze strain :( waarschijnlijk heb ik een mislukte batch gekregen, van de 3 zaadjes zijn er twee niet opgekomen en het andere plantje ging na een week al in de bloei en is ze nog geen 10 centimeter groot geworden. Plantje de nek omgedraaid daar ik beperkt ruimte heb en niet weken kan wachten voor een miezerige gram. Erg zonde van de tijd, geld en moeite en omdat ik zoveel goeie ervaring heb gehad met Sweet Seeds zaadjes, erg jammer.

[ Azarius: Sorry voor deze slechte ervaring. Neem aub contact op met onze klantenservice, dan kijken of we nog iets kunnen betekenen voor je]

Toon alles Toon minder

Al 2014-06-06

Super benieuwd naar deze strain, beloofd veel goeds. Levering van azarius zoals altijd top notch. Opbrengst verslag volgt nog.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.