WietzadenSweet Seeds +Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Je bestelling nog voor kerst in huis? Check snel onze bezorgtijden rond kerst

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

+Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

35 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

+Speed is een derde generatie autoflowering soort. Een hybride van Critical Mass en Speed Devil # 2, voor een zeer snelle bloei. De R & D-afdeling van Sweet Seeds heeft zich opnieuw overtroffen!

Deze zelfbloeiende soort is zeer snel en kan 7 weken na ontkieming al worden geoogst. Produceert dikke toppen beladen met aromatische hars. Zoet en fruitig aroma met een vleugje gist en kaas.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - +Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle reviews worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoorlijkheid om klantreviews te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

35 Reviews

Pros

  • Compact (2)
  • Zeer goede opbrengst ! (2)

Cons

  • bloeit minstens 3 weken langer dan beschreven (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Nico69 2017-12-05

normaal gezien werd de plant niet hoger dan 90 cm maximum, ik had er eentje die 120 a 130 cm groot was, speciaal voor dat beestje nog een hogere tent moeten kopen, opbrengst was 91 gram nat van 1 plant dus 25gr ongeveer droog, ( dus was zeer content als…

normaal gezien werd de plant niet hoger dan 90 cm maximum, ik had er eentje die 120 a 130 cm groot was, speciaal voor dat beestje nog een hogere tent moeten kopen, opbrengst was 91 gram nat van 1 plant dus 25gr ongeveer droog, ( dus was zeer content als beginnende kweker )

ruikt goed, licht stoned in mijn geval => wel een ervaren blower ;-)

aanrader!!

Toon alles Toon minder
  • Zeer goede opbrengst !
  • bloeit minstens 3 weken langer dan beschreven

Johny Wittevrongel 2017-11-26

Makkelijk te kweken , heeft niet veel voeding nodig.
Mooie opbrengst en redelijk potente weedsoort coughlock effect , een toppertje!

  • Compact
  • Zeer goede opbrengst !

Lis 2017-06-21

In heb 2 plantjes staan met zaadjes van azarius ik heb nog nooit eerder zelf een wiet plantje gekweekt maar ik heb er al best veel over opgezocht nu ben ik zoizo tervreden met de +speed autoflower sweetseeds ik heb nog een plantje staat van azarius alleen ben ik er…

In heb 2 plantjes staan met zaadjes van azarius ik heb nog nooit eerder zelf een wiet plantje gekweekt maar ik heb er al best veel over opgezocht nu ben ik zoizo tervreden met de +speed autoflower sweetseeds ik heb nog een plantje staat van azarius alleen ben ik er nu wel onzeker over want ik kan zien dat mijn beide plantjes een onder en een boven een knop zit en ik vraag me af of ze hermafrodiet zijn 😕 Ik heb er niet veel verstand van maar het lijkt er wel op meschien door te veel stress 😞 Het zijn ook mijn eerste plantjes

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.