WietzadenSweet Seeds +Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

+Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

33 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

+Speed is een derde generatie autoflowering soort. Een hybride van Critical Mass en Speed Devil # 2, voor een zeer snelle bloei. De R & D-afdeling van Sweet Seeds heeft zich opnieuw overtroffen!

Deze zelfbloeiende soort is zeer snel en kan 7 weken na ontkieming al worden geoogst. Produceert dikke toppen beladen met aromatische hars. Zoet en fruitig aroma met een vleugje gist en kaas.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: +Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 70 cm
Gemiddelde opbrengst binnen 425 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 90 g per plant
Genetica Critical Mass x Speed Devil #2
Bloeitijd binnen 49 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Sweet Seeds
Smaak / Geur Zoet en fruitig met een vleugje gist en kaas

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - +Speed Autoflowering (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle reviews worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoorlijkheid om klantreviews te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

33 Reviews

Pros

  • Compact (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Lis 2017-06-21

In heb 2 plantjes staan met zaadjes van azarius ik heb nog nooit eerder zelf een wiet plantje gekweekt maar ik heb er al best veel over opgezocht nu ben ik zoizo tervreden met de +speed autoflower sweetseeds ik heb nog een plantje staat van azarius alleen ben ik er…

In heb 2 plantjes staan met zaadjes van azarius ik heb nog nooit eerder zelf een wiet plantje gekweekt maar ik heb er al best veel over opgezocht nu ben ik zoizo tervreden met de +speed autoflower sweetseeds ik heb nog een plantje staat van azarius alleen ben ik er nu wel onzeker over want ik kan zien dat mijn beide plantjes een onder en een boven een knop zit en ik vraag me af of ze hermafrodiet zijn 😕 Ik heb er niet veel verstand van maar het lijkt er wel op meschien door te veel stress 😞 Het zijn ook mijn eerste plantjes

Toon alles Toon minder

Penelope 2017-06-06

Handig formaat met behoorlijke opbrengst is perfect voor mijn amateurschap :). Smaak is zoals omschreven. In begin april 2 zaden geplant die ik nog van vorig jaar had en ga deze week (1e wk juni) oogsten. Nieuwe zaadjes zijn besteld. Erg tevreden dus.

Handig formaat met behoorlijke opbrengst is perfect voor mijn amateurschap :). Smaak is zoals omschreven. In begin april 2 zaden geplant die ik nog van vorig jaar had en ga deze week (1e wk juni) oogsten. Nieuwe zaadjes zijn besteld. Erg tevreden dus.

Toon alles Toon minder
  • Compact

Hansie 2016-09-07

All seeds made it to plants, ordered three and got four! Plus those free smoking papers... Ty Azarius! They really grow fast and I'm going to feed em for the first time tomorrow. Guess these will be ready to harvest before december.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.