Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Feminized Mix (Sensi Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Een tuin aanleggen met uitsluitend sterke vrouwelijke Indicaīs en Sativaīs is gemakkelijk met deze mix van zaden uit de Sensi Seeds collectie van gefeminiseerde variŽteiten.

Jonge plantjes kunnen zonder moeite geÔdentificeerd worden als Indica of Sativa vanaf de eerste paar blaadjes die te voorschijn komen. Kwekers kunnen dan ook snel na het ontkiemen de Sativaīs met de ranke bladeren in bloei zetten en aan de breedbladerige Indicaīs een langere groeiperiode geven.

Op die manier kunnen de twee verschillende soorten hun bloeiperiode omstreeks dezelfde tijd beŽindigen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren. We hanteren een maximum van vijf cannabiszaden per bestelling.

Specificatie

Strain info: Feminized Mix (Sensi Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 250 g/m≤
Samenstelling Mix
Genetica Mix
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Merk Sensi Seeds

Reviews - Feminized Mix (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen