Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

Royal Bluematic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Op voorraad

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Royal Bluematic is een nieuw autoflowering lid van de Blue familie. Royal Bluematic is een kruising van de ruderalis een paar sterke, fruitige Indica soorten.

De geur doet denken aan wilde fruit met een zoete besachtige smaak. Het bereikt een middelmatige tot grote hoogte voor een autoflowering variŽteit.

Bluematic is een krachtige plant met een hoog CBD gehalte, waardoor het een rustgevende stoned gevoel teweeg brengt. De gemiddelde plant heeft een centrale top en normaliter een paar zijtakken. Ongeveer 9 weken nadat het zaad gezaaid is, is ze klaar voor de oogst.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren. We hanteren een maximum van vijf cannabiszaden per bestelling.

Specificatie

Strain info: Royal Bluematic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde hoogte 70 cm
Gemiddelde opbrengst buiten 50 g per plant
Samenstelling Ruderalis
Effect Sterke stone
Genetica Blueberry x autoflowering soorten
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Autoflowering
Merk Royal Queen Seeds
Smaak / Geur Zoet, fruitig

Reviews - Royal Bluematic (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Een beoordeling toevoegen