WietzadenTop 10 THC zaden

Je bestelling nog voor kerst in huis? Check snel onze bezorgtijden rond kerst

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Top 10 wietzaden met hoog THC

Tetrahydrocannabinol, beter bekend als THC, is de belangrijkste psychoactieve cannabinoÔde in cannabis. Een complex mechanisme zorgt ervoor dat THC je high doet voelen. Een aantal effecten die kenmerkend zijn voor cannabis worden geactiveerd door THC: vervormde perceptie, verhoogde eetlust, slaperigheid en ontspanning.

Door de jaren heen hebben kwekers geprobeerd het percentage van THC te verhogen om ervoor te zorgen dat gebruikers superstoned worden. Een aantal van deze hoge THC-soorten wordt dan ook beschouwd als ware wietklassiekers.

Koop THC zaden bij Azarius

Bij Azarius hebben we altijd een groot assortiment zaden met een hoog THC-percentage. Deze zorgvuldig geselecteerde top 10 presenteert een aantal van de meest krachtige cannabiszaden ooit.

Sommige zaden worden niet verkocht in onze winkel in de Kerkstraat (Amsterdam). Op elke zadenmerk pagina vind je meer informatie over de verkrijgbaarheid.

Cannabis Seeds

Filter op

Sorteer op:

Een voor de binnenkwekers. Genetica van Amerikaanse bodem maakt van Glueberry O.G. een krachtpatser met hoge opbrengsten.

Niet beschikbaar in jouw land

Zonder twijfel is Royal Gorilla een van de meest besproken cannabissoorten uit de VS, die snel een favoriet is geworden onder liefhebbers in alle staten van het land.

Niet beschikbaar in jouw land

Critical Kush, ontwikkeld door het Barney's Farm team, is een ongewone blend van fijne genetica; de beroemde Critical Mass met OG Kush. Dit is een sterke en extreem krachtige indica…

Niet beschikbaar in jouw land

Bijna pure Haze! Een Ďmust haveí voor de ervaren kweker en een genot voor de Sativa kenner. Geeft een zeer spirituele, stimulerende en psychoactieve high.

Niet beschikbaar in jouw land

OG Reek'n is een heerlijk stinkende kruising tussen een Rare Dankness Wardareek'n en Kuchi. Het resultaat is een plant die verschillende prijzen in de wacht sleepte voor Devil's Harvest.

Niet beschikbaar in jouw land

De geur van mandarijnen en de donkere kleur van de Kosher Kush maken de 24K Gold (voorheen Kosher Tangie) uniek.

Niet beschikbaar in jouw land

Daar is hij dan: de originele Amnesia van Super Strains, een favoriet van menig cannabiskenner.

Niet beschikbaar in jouw land

Het oorspronkelijke, bekroonde zaadras Silver Haze van Sensi heeft de zonnige, cerebrale magie van haar torenhoge ouder verfijnd tot een goed beheersbare hybride, die prima mogelijkheden biedt om binnen te…

Niet beschikbaar in jouw land

De naam laat weinig aan de fantasie over: dit is een STERKE plant. Het vergt ook enige kennis om haar te kweken dus dit is er een voor de natuurwetenschappers.

Niet beschikbaar in jouw land

Welkom in L.A. Vergeet niet om je zonnebril op te doen want deze Kush - Amnesia hybride laat je de zonnige kant van het bestaan zien.

Niet beschikbaar in jouw land

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.