Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Startrex (Biotabs)

9166 Biotabs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 18,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 18,50 *
vanaf 3 € 17,39 *
vanaf 5 € 16,28 *
vanaf 10 € 15,17 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9166

Met deze biologische plantenvoeding verbeter je de bodemomstandigheden en geef je een boost aan de ontwikkeling van je planten. Startrex geeft planten de kracht om de lucht in te schieten!

Een uitgekiende en wetenschappelijk bewezen mix van bodembacteriën verbetert de kwaliteit en kracht van de bodem, wat leidt tot optimale groeiomstandigheden voor jonge planten. En het beste van alles; het is 100% puur natuur!

Beschikbaar per 1,5 en 5 kilo.

Startrex gebruik

  • Vermeng 250 gram Startrex per vierkante meter potgrond.

Over Biotabs

Biotabs producten zijn gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen nieuwe kweekmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische bodembacteriën. Met producten die zeer eenvoudig te gebruiken zijn voor elke stap in het kweekproces zijn mooie en gezonde planten praktisch gegarandeerd. Big Roots, Big Fruits...Big Yields!

Probeer de complete Biotabs starterskit en ontvang voldoende voedingsstoffen om tot 10 planten te kweken.

Over Startrex (Biotabs)

Startrex bevat een grote hoeveelheid bodembacteriën die direct zorgen voor verbetering van de grond en een betere opname van biologische voedingsstoffen. Potgrond is meestal gesteriliseerd om onkruidzaden en ziektekiemen te doden, maar dit doodt ook alle nuttige bodembacteriën en schimmels. Hierdoor kan het lang duren voordat het bodemleven zicht vestigt in potgrond. Door Startrex in de potgrond te vermengen, kun je ervoor zorgen dat de grond onmiddellijk tot leven komt. Planten schieten hierdoor veel sneller wortel.

De 3 belangrijkste bestandsdelen van Startrex zijn fulvozuren, humus en silicium. Fulvinezuur is de belangrijkste transporteur in de natuur. Het neemt voedingsstoffen op en geeft ze af binnen de plantencel, daar waar het nodig is.

Waarschuwing

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor consumptie.

Fragen und Antworten meer

Startrex (Biotabs) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen