Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Mycotrex (Biotabs)

9161 Biotabs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 34,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 34,50 *
vanaf 3 € 32,43 *
vanaf 5 € 30,36 *
vanaf 10 € 28,29 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9161

Stop met minerale voeding en ga 100% natuurlijk aan de slag. Mycotrex van Biotabs bevat een mix van nuttige en puur natuurlijke bodembacteriën die het wortelvolume van je planten met 700% doet toenemen. Hierdoor nemen je planten meer voedingsstoffen waardoor ze groter worden en sneller gaan groeien. Met als resultaat een topoogst!

Verkrijgbaar per 100 gram (geschikt voor 20 planten) of 500 gram (tot 100 planten).

Mycotrex gebruik

  • 1 gram = 1 afgestreken theelepel.
  • Gebruik 5 gram Mycotrex per stek of zaailing.
  • Gebruik 2 gram in het gat rond de wortels. Meng de 3 resterende gram met de aarde.

Over Biotabs

Biotabs producten zijn gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen nieuwe kweekmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische bodembacteriën. Met producten die zeer eenvoudig te gebruiken zijn voor elke stap in het kweekproces zijn mooie en gezonde planten praktisch gegarandeerd. Big Roots, Big Fruits...Big Yields!

Probeer de complete Biotabs starterskit en ontvang voldoende voedingsstoffen om tot 10 planten te kweken.

Over Mycotrex (Biotabs)

Potgrond moet altijd steriel zijn en mag geen ziekteverwekkers of onkruidzaden bevatten. Daarom worden de meeste potgrond gestoomd, wat helaas ook de nuttige mycorrhizae en bodembacteriën doodt. Deze afwezigheid maakt de gewassen zeer kwetsbaar. Daarom is het zeer belangrijk om Mycotrex toe te voegen aan de potgrond.

Mycotrex is een mix van 9 verschillende mycorrhiza sporen en bevat 88 sporen per gram. De combinatie van deze sporen ontkiemt op de wortels. Op deze wijze vestigen de zogenaamde vesiculaire-arbusculaire mycorrhizae, zodat de opnamecapaciteit van het wortelstelsel drastisch verhoogt. Bovendien reiken de ragfijne hyphae ver in de bodemporiën om de beschikbare voedingsstoffen om te zetten in de benodigde hoeveelheden voor de plant.

Talloze onderzoeken over de hele wereld hebben onomstotelijk aangetoond dat planten met een goed mycorrhiza-systeem een betere groei en een hogere overlevingspercentage hebben. Ze nemen ook meer voedingsstoffen op (zoals fosfaten en silicium). Tenslotte nemen deze planten water beter op en houden ze het langer vast. Planten met een goed mycorrhiza systeem zijn gezonder en hebben een betere weerstand tegen bodemziekten. Er zijn ook rhizobacteriën en natuurlijke humuszuren toegevoegd aan Mycotrex om de eerste wortelontwikkeling te stimuleren.

Ingrediënten

Glomus claroideum, glomus etunicatum, glomus Clarum, glomus sp. glomus microaggregatum, glomus intraradices, glomus mosseae, glomus geosporum, entrophospora colombiana.

Waarschuwing

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet geschikt voor consumptie.

Fragen und Antworten meer

Mycotrex (Biotabs) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen