Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Guerrilla pack (Biotabs)

9437 Biotabs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 26,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 26,50 *
vanaf 3 € 24,91 *
vanaf 5 € 23,32 *
vanaf 10 € 21,73 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9437

Dit Guerrilla pack vervult al je behoeften op het gebied van plantenvoeding met twee unieke producten die de heilzame krachten van moeder natuur benutten om zo het beste uit je planten te halen. Geschikt voor zowel binnen als buiten kweek.

Het Guerrilla pack bevat:

Guerrilla tabs (20 tabs)
Guerrilla tabs zijn biologische voedingstabletten die de microbiologische activiteit in de grond verbetert. Het creëert de optimale omstandigheden voor het kweken van grote en gezonde planten. .

Guerrilla juice (500 ml)
Guerrilla juice is vloeibare plantenvoeding die gezonde grond en optimale groei omstandigheden creëert. Dit betekent dat je gezonde planten oogst met veel flower power.

100% biologisch kweken

Alle producten die onder het Biotabs merk vallen zijn 100% biologisch en veroorzaken geen schade aan het milieu of de kweker, in tegenstelling tot industrieel kunstmest. Er is geen grotere kracht dan die van de natuur zelf, dus waarom het niet gebruiken om het werk voor je doen?

Gebruik - Guerrilla tabs

Duw de tablet ongeveer 5 cm de grond in. Wanneer de tabletten eenmaal onder de grond liggen zullen ze langzaam de benodigde voedingsstoffen loslaten. Voor planten die in de grond staan, gebruik 4 tabs per plant. Voor planten die in een pot worden gekweekt zie de onderstaande tabel voor de juiste hoeveelheid:

Container maat in liters Tabletten nodig
5 L 2 tabs
10 L 4 tabs
20 L 6 tabs
30 L 6 tabs
50 L 8 tabs

Gebruik - Guerrilla juice

Verdun 3 ml Guerrilla juice in 1 liter water. Vanaf week 4, geef de planten 1 keer per week water met deze oplossing. Gebruik in de laatste 2 weken voor het oogsten alleen water.

Warning

Bewaar op een koele droge plek. Buiten bereik van kinderen houden. Niet bestemd voor consumptie.

Fragen und Antworten meer

Guerrilla pack (Biotabs) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen