Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Bactrex (Biotabs)

9164 Biotabs

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 24,50 *
Hoeveelheid Prijs per stuk
tot 3 € 24,50 *
vanaf 3 € 23,03 *
vanaf 5 € 21,56 *
vanaf 10 € 20,09 *

Niet op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €50
 • Alles wat je nodig hebt
 • Uitzonderlijke service
 • 9164

Bactrex bevat een uitgekiende mix van natuurlijke, 100% biologische bodembacteriën voor het wortelstelsel. Met een oplossing van 1 gram Bactrex per liter water geef je je stekjes of zaailingen een vruchtbare bodem om snel tot gezonde planten uit te groeien.

Bactrex bevat 8 verschillende bacteriën, schimmel van het geslacht Trichoderma en humuszuur.

Bactrex gebruiksaanwijzing

 • 1 g per liter water voor stekjes en zaailingen.
 • Bewater de pot met een oplossing van 1 gram Bactrex per liter water.
 • Gebruik voldoende van deze oplossing tot het oppervlak van de potaarde volledig vochtig is.

Over Biotabs

Biotabs producten zijn gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen nieuwe kweekmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van biologische bodembacteriën. Met producten die zeer eenvoudig te gebruiken zijn voor elke stap in het kweekproces zijn mooie en gezonde planten praktisch gegarandeerd. Big Roots, Big Fruits...Big Yields!

Probeer de complete Biotabs starterskit en ontvang voldoende voedingsstoffen om tot 10 planten te kweken.

Over Bactrex

Bactrex is een droog, in wateroplosbaar poeder met een groot aantal microben met een nuttige uitwerking op bodem en wortel (inclusief 6 stammen van Bacillus spp.), schimmels (Trichoderma) en actinomyceten. Deze ingrediënten zijn speciaal geselecteerd voor het gunstige effect op de bodemstructuur en vruchtbaarheid. De gespecialiseerde wortelbacteriën worden "verpakt" in oplosbaar Yucca extract en biologische katalysatoren om te zorgen voor een snelle kolonisatie en groei in het gebied rondom de wortels.

Bacteriën zijn eencellige micro-organismen die afhankelijk zijn van koolstof (energie) om te kunnen overleven. Een selecte groep bacteriën zijn vooral gespecialiseerd in het verkrijgen van deze energie uit de opname wortels van planten (dode wortel cellen, residuele organische materialen, enz.). Rhizobacteriën (wortelbacteriën) bevorderen de oplosbaarheid van de mineralen P, K en Ca. Ze binden stikstof uit de lucht en zorgen voor betere beschikbaarheid naar de wortels. Ze werken ook als zogenaamde mycorrhiza helpers. Zij zorgen voor het ideale klimaat in het wortelstelsel, waar de mycorrhiza zich ontwikkelen. De bacteriën in Bactrex zijn speciaal geselecteerd, gekweekt en verpakt om kwekers te helpen bij het bevorderen van de gezondheid en veerkrachtigheid van hun planten.

Naast de bevorderlijke bodembacteriën bevat Bactrex ook diverse effectieve soorten Trichoderma. Trichodermas zijn schimmelsoorten met de karakterisieke kenmerk dat zij overleven ten koste van bepaalde andere schimmels, waaronder schimmels die ziekten bij planten veroorzaken. Daarom moet Trichodermas altijd worden gebruikt als grondbehandeling of onmiddellijk na het zaaien of planten zodat ze deze specifieke schimmels consumeren voordat ze ziekte veroorzaken. Onderzoek heeft aangetoond dat de combinatie van Trichoderma en mycorrhizae de voordelen van beide combineert.

Waarschuwing

Koel en droog bewaren. Buiten bereiken van kinderen houden. Niet geschikt voor consumptie.

Fragen und Antworten meer

Bactrex (Biotabs) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Bactrex (Biotabs)"

Reviewer

10/10

 • + Meer productie
 • + Veel meer wortels
 • + Wortels groeien sneller

  De wortels groeien veel sneller en krijgen veel meer volume als je Bactrex gebruikt.

  Beoordeling schrijven
  Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

  Eigenschappen