WietzadenGreen HouseChemdog (Greenhouse) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Chemdog (Greenhouse) gefeminiseerd

5 Reviews

Niet op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Het heeft even geduurd maar het wachten is eindelijk voorbij. Chemdog is een kruising tussen OG Kush x Sour Diesel met een zeer hoog THC gehalte.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Chemdog (Greenhouse) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 800 g/m≤
Gemiddelde opbrengst buiten 1000 g per plant
Samenstelling 30% Sativa, 70% Indica
Effect Narcotisch met sterke beinvloeding van perceptie
Genetica Sour Diesel x OG Kush
Bloeitijd binnen 63 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Type Gefeminiseerd
Merk Green House Seeds
Gemiddelde THC 21.51%
CBD 1.5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Chemdog (Greenhouse) gefeminiseerd

Alle reviews worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoorlijkheid om klantreviews te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Arian 2013-04-30

ik heb na een een gefaalde poging met een autoflower mixpack vorig jaar besloten toch weer wat zaadjes te bestellen en ik ben geweldig verast. 100% germination. ik kan verder weinig oordelen als beginner maar het ik heb ze 4 dagen geleden in spongepots uitgezaaid en ik zie kiempjes omhoog…

ik heb na een een gefaalde poging met een autoflower mixpack vorig jaar besloten toch weer wat zaadjes te bestellen en ik ben geweldig verast. 100% germination. ik kan verder weinig oordelen als beginner maar het ik heb ze 4 dagen geleden in spongepots uitgezaaid en ik zie kiempjes omhoog komen. ik weet niet hoe lang normaal is maar ze zijn in ieder geval allemaal ontkiemd. bedankt azarius mischien als ik niks verkloot dat ik eindelij keen keer een feestje te vieren heb dit najaar.

Toon alles Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.