Smartshop
Vaporizers
Wietzaden
Headshop
Lifestyle

GreenLabel Seeds | Autoflowering & Gefeminiseerde wietzaden

Het assortiment van GreenLabel Seeds bestaat uit zorgvuldig geselecteerde wietzaden voor binnen- en buitenkweek, waarbij smaak en potentie voorop staan. Beschikbaar als vrouwelijke (gefeminiseerd) en autoflowering wietzaadjes.

#OvergrowThePlanet

Bij aanschaf van een GreenLabel zadenverpakking krijg je een gratis Automatic Widow buitenkweek zaadje. Plant het waar je maar wilt en laat Moeder Natuur de rest doen. Zo maken we onze planeet groener en groener.

Sluit je aan bij de guerrilla growing community op Instagram en Facebook. Hashtag: #OvergrowThePlanet

Steun de strijd voor cannabislegalisatie

Het kweken en consumeren van cannabis is nog steeds strafbaar in veel landen op deze wereld. GreenLabel doneert een gedeelte van de winst aan verschillende internationale actiegroepen die strijden voor legalisatie en regulatie. Lees meer op de website Greenlabelseeds.com.

GreenLabel seeds kopen bij Azarius

De volgende strains zijn ook beschikbaar in de offline Azarius winkel in de Kerkstraat, Amsterdam: AK Widow 47, Amnesia, Auto Silver Haze, Automatic Amnesia, Automatic Mary, Automatic Mega Bud, Big Jack, Blue Grape Dream, Everest Bud en Easy Skunk.

green_label_seeds

Filter op

S

= Aanbiedingen

Sorteer op:
GreenLabel Seeds is er trots op om de Ace Silver Haze te introduceren: een klassieker die aantrekkelijk zal zijn voor de kenners en toegewijde kwekers.

Niet beschikbaar

AK Widow 47 bestaat uit twee soorten die bij vrijwel elke coffeeshop op het menu staan: AK 47 en White Widow.

Niet beschikbaar

Amnesia is relatief makkelijk te kweken en gedijt ook prima in grond die minder rijk is aan voedingsstoffen. Eenmaal op correcte wijze gedroogd en bewaard, is Amnesia buitengewoon zacht voor…

Niet beschikbaar

Auto Silver Haze is een van de zeldzame autoflowering soorten die een flinke hoeveelheid Sativa genen bevat.

Niet beschikbaar

Sterk, sterker, Amnesia! Onze Automatic versie van nog een coffeeshop-klassieker bevat de originele punch die de Amnesia strain zijn naam gaf.

Niet beschikbaar

Deze autoflowering soort is een kruising van Ruderalis en Santa Maria. Automatic Maria beschikt over de potentie en smaak van Santa Maria en blijft met een hoogte van maximaal 40…

Niet beschikbaar

Waar de meeste autoflowering soorten doorgaans vrij klein blijven, bewijst Automatic Mega Bud dat opbrengst en autoflowering genetica prima hand in hand kunnen gaan.

Niet beschikbaar

Het automatic mix pakket 2.0 bestaat uit 5 zaadjes van 5 verschillende GreenLabel autoflowering soorten.

Niet beschikbaar

Automatic Widow is een snelle maar potente autoflowering soort die steeds vaker door commerciŽle kwekers wordt toegepast.

Niet beschikbaar

Berry Delight beschikt over de overheerlijke Blueberry smaak en is door het kruisen met Northern Lights op diverse punten verbeterd.

Niet beschikbaar

Big Jack bestaat uit een kruising tussen de soort die werd vernoemd naar een van de grootste hennepactivisten die de wereld heeft gekend, Jack Herer, en een goed opbrengende Big…

Niet beschikbaar

Blue Grape Dream beschikt over een unieke geur en smaak die moeilijk te omschrijven is. Deze soort biedt naast een kenmerkende smaak ook goede opbrengsten.

Niet beschikbaar

Easy Skunk staat bekend om zijn geur en trippy high. Door de Skunk-genen zijn de blaadjes tussen de toppen klein en uniform.

Niet beschikbaar

Dit is de autoflowering versie van een bekende (en bijzonder aromatische) Skunksoort. Deze soort garandeert een ontspannende full body stone en is geliefd bij zowel medicinale als recreatieve gebruikers.

Niet beschikbaar

De THC-rijke, glinsterende toppen van deze soort doen denken aan de door met eeuwige sneeuw bedekte bergtoppen van Mount Everest.

Niet beschikbaar

Voor de creatie van Killer White selecteerde men bij GreenLabel alleen de meest potente planten, op zoek naar die unieke fenotypes die een geestverruimende high combineren met extreme harsproductie.

Niet beschikbaar

Lemon Bud is een makkelijk kweekbare soort die perfect is voor de buitenkweek, zelfs als de omstandigheden niet ideaal zijn. De buzz is ontspannend en toch voldoende uplifting, perfect voor…

Niet beschikbaar