WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelWhite Diesel Haze Automatic (White Label)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

White Diesel Haze Automatic (White Label)

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

White Diesel Haze Auto is de perfecte keuze voor sativaliefhebbers die door hun geografische breedte nauwelijks hoge, typisch tropische soorten kunnen kweken. Zelfbloeiende zaden van White Diesel Haze Feminized leveren planten op die weliswaar relatief compact blijven, maar niettemin een prettige hoeveelheid lange, vette toppen produceren vol kristallen die er meer wit dan groen uitzien. Vandaar het predicaat 'white'.

De Diesel-helft is afkomstig van de likkebaardend fruitige citrusfamilie NYC Diesel. Deze zelfbloeiende gefeminiseerde variant heeft de rabarber-, grapefruit- en citroenaroma's behouden, evenals de oppeppende cerebrale high van de voorouder. Al snel na de introductie van de gewone White Diesel werd de soort populair bij zowel kwekers als rokers. Deze zelfbloeiende gefeminiseerde variant is voorbestemd om dat ook te worden!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - White Diesel Haze Automatic (White Label)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.