WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelSuper Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Super Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Super Skunk brengt cannabis liefhebbers sinds 1990 in verrukking met haar super-intenstieve, super-krachtige, super-geurige kwaliteiten. De beste kenmerken van de wereldberoemde Super Skunk familie zijn gemengd met een potent voorbeeld van de Cannabis Ruderalis om een uitzonderlijke autoflowering soort te creŽren met dezelfde betrouwbare all-round prestaties; precies dat wat Super Skunk een van de top soorten maakt voor commerciŽle of ervaren kwekers.

De autoflowering Super Skunk heeft, net als bepaalde selectieve gekweekte autoflowering kruisingen, het voordeel dat ze twee volwassen, 100% vrouwelijk oogsten kan geven binnen een enkel outdoor seizoen, wanneer ze in een warm, zonnig klimaat staat. Binnenshuis, begint de bloeifase ongeveer zes weken na de vegetatieve fase dankzij haar autoflowering eigenschap. Zelfs in de handen van een minder ervaren kweker, kan dit soorten mooie met gemak oogsten van dikke, schitterende toppen opleveren!

Super Skunk Automatic produceert een consistent groeipatroon met een prachtige toppen structuur. Ze blijft klein en compact terwijl het dikke toppen aanmaakt met uitzonderlijke kleverige stampers. Haar toppen zijn zoet, zeer harsrijk en bomvol kracht - een gemiddeld tot sterke high gevolgd door een penetrante, langdurige lichamelijke stone.

White Labels nieuwste versie van Super Skunk is een van de meest effectieve gefeminiseerde autoflowering soorten die op dit moment beschikbaar is!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Super Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.