WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelStrawberry Kush (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Strawberry Kush is een ras met veel Indica en met vele wenselijke Sativa kenmerken. Het wordt gekweekt vanuit de zaden en de variatie in het fenotype komt voornamelijk tot uitdrukking door kleine verschillen in groei en bloeitijd. De vorming van de toppen blijft vrij consistent binnen de verschillende fenotypes. Planten die binnen worden gekweekt hebben een bloeitijd van 7 tot 10 weken en zal tijdens de bloei gemiddeld verdrievoudigen in lengte. Ervaren kwekers van White Label Strawberry Kush gefeminiseerd cannabiszaden kiezen vaak de langere, langer bloeiende fenotypes vanwege de grotere opbrengst.

Strawberry Kush (White Label) eigenschappen

Van origine was Strawberry Kush alleen verkrijgbaar in kloonvorm en de meeste binnenkwekers van dit ras behalen een optimaal resultaat door de bloei van stekjes van geselecteerde moederplanten. Planten die groeien vanuit zaden, bloeien mogelijk gewoon zoals normaal en geven een geweldig resultaat, zolang rekening gehouden wordt met de extra groei van zaadplanten. Dat maakt Strawberry Kush cannabiszaden een goede keuze voor kweken in een kas of buiten in een warm, zonnig klimaat, waarbij de groei door de Sativa-kant van deze soort een groot voordeel oplevert.

Binnen kan de ScrOG/SOG en supercroptechniek goed worden gebruikt met Strawberry Kush klonen. Langere fenotypes kunnen ook worden gelollipopt gezien de grootste opbrengst afkomstig is van de onderste helft van de plant. De hogere takken groeien vaak wat steiler en gaan vaak samen met de middelste bloemtrossen. Als u de grotere en minder productieve lagere takken verwijderd, zullen Strawberry Kush planten dichter tegen elkaar aan groeien.

Tijdens de bloeifase laat Strawberry Kush het beste van haar voorgeschiedenis van Indica en Sativa zien. De kelken vormen zich snel op elke top en zullen vervolgens de gaten tussen de toppen gaan dichten zodat de bloemtrossen zich samenvoegen en grote toppen vormen op de hoofdstam en bovenaan de takken. Deze uitbreiding in Haze-stijl wordt versterkt door de dichtheid en harsproductie van Afghaanse Indica (aka Kush). Het eindresultaat is lange, sprankelende, stevige toppen die een groot deel van de omvang en gewicht na de oogst behouden. Discrete kwekers moeten er rekening mee houden dat het kenmerkende aroma van dit ras vaak merkbaar is tijdens de bloeifase. Zo kan men hier de planning op aanpassen.

De stampers van bepaalde prijzenswaardige fenotypes van Strawberry Kush beginnen roze en veranderen in dieprood naarmate de bloemen volwassen worden, waardoor gedroogde toppen er exotisch uitzien. Dit past uitermate goed bij het spectaculaire aroma. Als het goed wordt geoogst en gedroogd, worden de heerlijke aardbeiengeur en -smaak nog krachtiger. Voor bepaalde connaisseurs zijn het uiterlijk en de geur van de Toppen van Strawberry Kush op zich al bijna bedwelmend.

Hoewel dit unieke smaakprofiel een van de meest herkenbare en aantrekkelijke kenmerken van White Label Strawberry Kush is, mag u niet vergeten dat dit een zeer krachtig ras hybride cannabis is. Strawberry Kush heeft haar uitmuntende harsproductie ontleend aan zowel haar Haze als haar Kush voorouders en heeft een krachtige, ontspannen Indica body-buzz die wordt versterkt en verlengd door een vrolijke high van de Sativa.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd
Effect relaxing body buzz
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur strawberry

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

0 Reviews

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.