WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelSnow Ryder Automatic (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Snow Ryder Automatic (White Label) gefeminiseerd

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De twee belangrijkste kenmerken van SnowRyder zijn haar zelfbloeiend vermogen en de glinsterende harskristallen die de volwassen knoppen bedekken als een sneeuwdeken. Zelfbloeiende cannabis begint te bloeien al naar gelang de leeftijd van de plant, en niet volgens de lichtcyclus. Daardoor heeft SnowRyder grote voordelen voor zowel binnenshuis als buitenshuis kweken.

SnowRyder-zaden produceren planten die normaal gesproken beginnen te bloeien rond de tijd dat ze hun zesde tot negende reeks echte bladeren hebben geproduceerd (normaal gesproken zes tot acht weken in goede groeiomstandigheden). SnowRyder is geen dwergcannabissoort en groeit ook niet overmatig als gevolg van kweekfouten (zoals te lang spruiten). De uiteindelijke hoogte van SnowRyder staat min of meer vast, waarbij de meeste planten eindigen op 90-120 cm.

Buitenshuis houdt zelfbloei in dat SnowRyder-zaden in het begin van het voorjaar kunnen worden opgestart om te zorgen dat ze in juni of juli (wanneer het weer het beste is) bloeien en uitgegroeid zijn in september.

De planten zijn stevig en de internodale openingen blijven onder goede omstandigheden kort. De knoppen zijn strak, zoals gebruikelijk bij Indica, en bedekt met plakkerig hars en ze hebben een zoet-pittig, grondachtig citrusaroma. SnowRyder-cannabis zorgt voor een diepe lichamelijke stone die wordt getemperd door een joviale high.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Snow Ryder Automatic (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

10 Reviews

Insanity 2011-07-09

Planten rijpen en bloeien heel erg snel... Maar de wiet is wel ok, de stoned is niet erg zwaar, zo gezegd. Al met al een 3 sterren.

Planten rijpen en bloeien heel erg snel... Maar de wiet is wel ok, de stoned is niet erg zwaar, zo gezegd. Al met al een 3 sterren.

Lees verder Toon minder

skunky 2011-06-02

planten zijn nu 8 weken oud en verre van bloei duurt echt lang voor ze eindelijk een keer willen bloeien

skunky 2011-05-28

ik heb ze ook gekocht alleen ergens anders maar neem aan dat het dezelfde zijn,
snow ryders gaan lekker had alleen verwacht dat ze eerder zal bloeien maar na deze info wat hier staat klopt het wel
alle planten zien er anders uit maar als je over de…

ik heb ze ook gekocht alleen ergens anders maar neem aan dat het dezelfde zijn,
snow ryders gaan lekker had alleen verwacht dat ze eerder zal bloeien maar na deze info wat hier staat klopt het wel
alle planten zien er anders uit maar als je over de steel wrijft ruiken ze het zelfde,

Nu maar hopen dat ze snel in de bloei gaan,

Gr

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.