WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelSkunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Het verkrijgen van de beste resultaten van de betrouwbare Skunk familie is nu eenvoudiger dan ooit te voren met White Label Skunk Automatic - een nieuwe autoflowering kruising van een van 's werelds meest geliefde mariijuana soorten.

Kwekers beschouwen de originele Skunk #1 als de maatstaf voor snelle, consistente resultaten en haar ijzersterke genetische voetafdrukken zijn terug te vinden in honderden moderne kruisingen. De kracht van deze tak van de cannabis familieboom is zo berucht dat 'skunk' vaak als algemene term wordt gebruikt voor alle krachtige soorten. Het creŽren van een autoflower versie van deze klassieker was een logische zet!

De bloei begint automatisch op z'n vroegst al in de zesde week van de vegetatieve fase, ongeveer wanneer de planten aan de 5e tot 7e set van echte bladeren begint. Skunk Automatic zaden die in de lente ontkiemd zijn en buiten geplant worden, zijn mogelijk al in augustus klaar, zelfs in koudere klimaten. Binnen, kan een flinke oogst van dichte, met kristallen beladen toppen volledig rijpen in slechts zeven weken na de eerste tekenen van bloei.

Skunk Automatic zaden produceren compacte cannabis planten die iets minder hoog worden tijdens de bloei dan de originele Skunk #1. Deze zelf-bloeiende dames volgen verder het krachtige Skunk patroon; sterke takken met dichte, sappige toppen.

In de krachtige uitwerking van Skunk Automatic zien we haar Sativa erfenis, de combinatie van een heldere cerebrale high met een diep ontspannende stone. De geur is onmiskenbaar Skunk - zoet, rijk en om van te watertanden!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Dennis 2014-09-08

Van de bestelde 5 zaden slechts 2 uitgegroeid tot deftige plant.
Had meer verwachtingen van de zaadjes. Jammer...

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.