WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelNicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Nicole Hindu Kush cannabiszaden van White Label groeien uit tot stevige, uniforme planten met een donker gebladerte, sterke takken en grote, zware toppen.

Nicole Hindu Kush (White Label) eigenschappen

Afkomstig van soorten die zo zijn gekweekt dat ze goed presteren in een hardvochtige bergomgeving, is White Label Nicole Hindu Kush een stevig, onderhoudsvriendelijk ras dat geschikt is voor zowel beginners als experts. Door de gemiddelde groei van Indica gedurende de bloeiperiode hebben binnenkwekers die een middelgrote tot grote plant willen een langere groeiperiode nodig, wat er uiteindelijk toe leidt dat planten ongeveer de helft van de gewenste hoogte bereiken voordat ze in bloei gaan.

Dit gefeminiseerde zadenras heeft een snelle bloeiperiode: van 7 tot 9 weken. Naarmate de bloei vordert, vormen de kelken zich dicht rond de bracteeën en bovenste stengel, waardoor heerlijk dichte toppen worden gevormd. De bloemtrossen van Nicole Hindu Kush neigen zich rond de knopen te vermenigvuldigen, zoals normaal is voor Indica rassen, en niet over de takken zelf. Later, als de kelken een zilverachtige glans van harsklieren krijgen, groter worden en op elkaar gaan groeien, vormen ze grotere, hardere knoppen. Dit bloeipatroon leidt tot een zware oogst en zorgt ervoor dat compacte White Label Nicole Hindu Kush gefeminiseerde planten een grotere opbrengst hebben dan de veel grotere hybride met veel Sativa.

Volwassen Nicole Hindu Kush toppen zijn zeer dicht en plakkerig, met een extra dikke laag harsklieren waar zeer hoge cannabis Indica rassen zo om bekend staan en die van origine worden gebruikt om hasj van te maken. Toppen bestaan uit grote, ronde en zeer compacte kelken die richting het einde van de bloeiperiode een paarsblauwe tint kunnen krijgen. Hoewel dit ras niet veel geur produceert tijdens de kweek, hebben de gedroogde toppen een rijk en complex aroma van zoet sandelhout met tonen van wierook en citroengras.

Het effect van Nicole Hindu Kush wordt vaak beschreven als ontspannend, contemplatief, euforisch en, heel belangrijk, zeer krachtig. Onervaren gebruikers wordt aangeraden dit ras te gebruiken met mate en zelfs mensen die vaker cannabis gebruiken en een hoge tolerantie hebben voor cannabinoïden moeten bij eerste gebruik zeer voorzichtig te werk gaan. De achtergrond van deze hybride, die genetisch gezien voornamelijk Indica is, betekent dat Nicole Hindu Kush een grotere hoeveelheid THC en CBD kan bevatten.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd
Effect relaxing, contemplative, euphoric
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur sweet sandalwood, incense, lemongrass

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

0 Reviews

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.