WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelMaster Kush Automatic (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Master Kush Automatic (White Label) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Master Kush Automatic kan zonder problemen binnen worden gekweekt en is sterk genoeg om in een noordelijk klimaat buiten te groeien en te bloeien. Doordat de plant zelfbloeiend is, kunnen ook telers in streken met een zeer korte zomer de bloeifase van hun planten zo plannen dat deze in de maanden met de meeste zon valt, in plaats van te moeten richten op een bloeiperiode rond september, zoals bij lichtgevoelige planten.

Master Kush Automatic gefeminiseerde cannabiszaden maken het voor iedereen gemakkelijk om hun eigen cannabis van medicinale kwaliteit te kweken. De soort heeft geen aanmoediging nodig om te groeien en te bloeien en het is niet nodig om mannelijke planten te verwijderen als de bloei begint. Als ontkiemde zaailingen in goede aarde worden geplant, voldoende licht krijgen en regelmatig van water worden voorzien, doen ze de rest zelf!

De harsrijke bloemen van Master Kush Automatic bevatten veel THC en CBD, die zorgen voor een krachtige, lichamelijke buzz en een kalme, bedachtzame stemming, zonder de verdovende Ďstoneí van sommige krachtige indica's. De soort is zeer geschikt voor zowel recreatieve als medicinale toepassingen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Master Kush Automatic (White Label) gefeminiseerd
Samenstelling 85% Indica
Effect physical buzz, contemplative
Bloeitijd binnen 45 dagen
Oogsttijd buiten Medio september
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Soort wiet Kush
Smaak / Geur earthy, sweet, pungent
Gemiddelde THC 18%
CBD 5%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Master Kush Automatic (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

0 Reviews

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.