WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelDouble Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Double Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

White Label Seed Co. heeft Double Banana Kush cannabiszaden gecreëerd door de het beste f1 Banana Kush fenotype terug te kruisen met de OG Kush voorouder om de geweldige harsproductie en cannabinoïde-inhoud te versterken. Tegelijkertijd werd een zeer fruitige f2 Banana Kush gekweekt met de geliefde California Indica met citrusgeur van Sensi Seeds om een hybride te maken met een uitstekend aroma, smaak en kracht. Hoewel beide nieuwe hybriden uitmuntende rassen op zich waren, ging dit speciale kweekprogramma nog een stapje verder door ze zorgvuldig tot een nieuw, stabiel ras te combineren dat alle wenselijke kwaliteiten zou bezitten: Double Banana Kush.

Double Banana Kush (White Label) eigenschappen

De groei en het stroompatroon van Double Banana Kush zijn voornamelijk Indica – stevig, compact en snel – versterkt met de hybride kracht die het nieuwe, genetische materiaal van California Indica in de strijd gooit. Om de opbrengst te verhogen, kan dit ras kan worden gekweekt in een goed verlichte kas of zelfs buiten in een warm en zonnig klimaat. De krachtigste en meest harsrijke voorbeelden van Double Banana Kush zijn veelal binnen gekweekt bij verlichting.

Originele zaadplanten van Double Banana Kush kunnen 150% toenemen in vergelijking van de hoogte voorafgaand aan de bloeiperiode, terwijl klonen tijdens de bloei vaak verdubbelen in hoogte. Binnen is de meest betrouwbare manier om de oogst te optimaliseren door stekjes van de planten van de originele zaden te nemen en grotere aantallen kleine tot middelgrote klonen te kweken in plaats van enkele grote planten uit de zaden. Voor diegenen die de benodigde ruimte en ervaring hebben, wordt aanbevolen om geselecteerde moederplanten in vegetatieve groei te houden om de fijne genetica van Double Banana Kush Gefeminiseerd cannabiszaden te behouden.

De meeste fenotypes van Double Banana Kush hebben minder krachtige vertakkingen dan Banana Kush, vooral als ze bloeien bij een lage of gemiddelde hoogte. Dit ras is vanwege de snelle bloei, compacte omvang en goede productie op de hoofdstam en bovenste takken ideaal voor Sea of Green (SOG), lollipoppen en supercroppen. Fenotypen met sterke laterale vertakkingen, net zoals die van de Banana Kush planten, doen het ook goed met de Screen of Green (ScrOG) techniek.

Tijdens de bloei presteert Double Banana Kush hetzelfde als Banana Kush, hoewel er tijdens de latere fases van de 7 tot 10 weken durende bloeifase duidelijk minder ‘verloop’ tussen de knopen zit. Bloeiende planten stoppen de opwaartse groei al vroeg in de bloeifase en geven hun energie aan de productie van grote, kegelvormige bloemtrossen die bij elke knoop uitbarsten en bracteeën maken over de hoofdstam en bovenste takken.

Bepaalde fenotypes Double Banana Kush produceren in eerste instantie kleine kelken die gedurende de laatste weken enorm in omvang toenemen, waardoor het volume en gewicht van de toppen aanzienlijk stijgt. Of de harsklieren die de kelken van Double Banana Kush bedekken nu klein zijn of groot, de dichtheid moet u gewoon met eigen ogen zien om het te geloven. Tegen de oogsttijd wordt het donkergroene gebladerte van dit ras bedekt met een dikke laag sprankelende trichomen, waardoor de planten eruitzien alsof er een laagje dauw op ligt en dat zelfs een beetje reflecterend is door de licht-weerkaatsende eigenschappen van de harsklieren. De kleur van volwassen trichomen van White Label Double Banana Kush verandert vaak van helder naar goud in plaats van amberkleurig.

Hoewel dit ras tijdens de groei veel minder geurig is dan haar Banana Kush voorouder, is het aroma van gedroogde Double Banana Kush is veel complexer en om van te watertanden - het is een ware fruitsalade van smaken. Een sterke geur van banaan en sinaasappel vormt de basis van het bouquet, met tonen van bessen, passievrucht en zelfs meloen, met een scherpe ondertoon van pure chocola, afkomstig van de Afghaanse Indica oorsprong.

Voor consumptie is Double Banana Kush van White Label mogelijk het ultieme ras om alleen thuis, of met vrienden, heerlijk te ontspannen. De term ‘knock-out’ is hier niet helemaal van toepassing gezien het geen geheel verdovend effect geeft, tenzij het overgeconsumeerd wordt. Dit is een ras waarmee u heerlijk met een goed gevoel voor bepaalde tijd op de bank kunt gaan hangen, maar waarmee u nog wel op zou kunnen staan als dat gewenst is. Double Banana Kush heeft een zalig, tot nadenken stemmend, overweldigend en krachtig Indica effect dat smaakbeleving, muziekbeleving en gesprekken beter maakt. Het is het perfecte ras voor activiteiten die u vanaf de bank of in bed kunt ondernemen, zoals films kijken, muziek luisteren, gamen, eten, lezen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Double Banana Kush (White Label) gefeminiseerd
Effect relaxing, thought-provoking, activating
Genetica (f1 Banana Kush x OG Kush) x (f2 Banana Kush x California Indica)
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur berry, passionfruit, melon, dark chocolate

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Double Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

0 Reviews

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.