WietzaadjesMerkenSensi Seeds White LabelBanana Kush (White Label) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Planten die zijn gekweekt vanuit Banana Kush cannabiszaden hebben een doorsnee Indica groeipatroon. De Sativa invloed van dit ras komt vooral terug in de structuur van de bloem en later in het effect van de gedroogde bloemen.

Banana Kush (White Label) eigenschappen

De vegetatieve groei is sterk en betrouwbaar en de meeste planten produceren een dikke, productieve hoofdstengel en stevige takken met korte gaten tussen de knopen. Tijdens de bloeifase kan van Banana Kush worden verwacht dat het 100% tot 150% in hoogte toeneemt. Over het algemeen moeten planten die worden gekweekt vanuit zaden op iets minder dan de helft van de gewenste uiteindelijke grootte tot bloei worden gebracht, terwijl klonen tot 60% van de beoogde grootte moeten groeien en daarna in bloei moeten komen.

Tijdens de eerste weken van de bloei stagneert de opwaartse groei van Banana Kush gezien de eerste kelken zich ontwikkelen op een groot aantal van de knoplocaties. Voordat het de helft van de uiteindelijke hoogte heeft bereikt in week 7 tot 9 van de bloeitijd, geeft dit ras de meeste energie aan de productie van grote aantallen kleine, harde, harsrijke kelken in elke knoop, welke al snel uitgroeien tot dikke toppen met talloze Toppen. Bloemtrossen zijn vaak kegel- of piramidevormig en hebben een extra brede basis, aflopend tot een botte punt. Vanwege de extra stevige Toppen van Banana Kush gaan de uiteindelijke Toppen bovenaan de hoofdstam en takken vaak samen met de bloemtrossen die zich daaronder bevinden om grote toppen te vormen en zullen er niet ‘tussen gaan lopen’, ondanks de neiging van de kelken om trossen te vormen bij de toppen.

Tijdens de bloeifase vergt White Label Banana Kush zeer weinig onderhoud en kunnen planten die in een goed systeem zijn geplaatst vrijwel alleen gelaten worden totdat het tijd is om te oogsten. De vochtigheid moet tijdens de tweede helft van de bloeifase laag gehouden worden vanwege de omvang en dichte formatie van de Toppen van dit ras. Hoewel de steeds sterkere geur niet overweldigend is, moeten kwekers er rekening mee houden dat de geur steeds sterker wordt naarmate de oogsttijd nadert. Net zoals bij veel rassen die veel Indica bevatten, kan Banana Kush vrij veel voedingsstoffen vragen om een goede opbrengst te garanderen, en dan met name de zeer productieve fenotypes.

Na de oogst drogen de Toppen doorgaans vrij snel en behouden hun grootte. Bij een grotere oogst wordt een ontvochtiger of een goede luchtcirculatie aanbevolen in het drooggebied gezien de Toppen van Banana Kush binnen korte tijd veel water kunnen afgeven aan de lucht. Manicuren gaat eenvoudig gezien de planten weinig gebladerte produceren tijdens de bloeifase en zelfs uit de grote bloemtrossen groeit relatief weinig gebladerte.

De gedroogde Toppen van White Label Banana Kush zullen elke cannabis connaisseur in verrukking brengen. Vet, fruitig en geurig, plakkerig door de harsklieren, doch eenvoudig te verkruimelen door de relatief kleine kelken waar ze uit bestaan. Door de Toppen te breken komt het volledige, complexe aroma van deze variant vrij - zoete, rijpe banaan, bruine suiker en een sterke toon van citroen en limoen van NYC Diesel over een basis van rijke, kruidige Indica van de Afghaanse Kush oorsprong.

Net als de groei en het bloeipatroon, zijn ook de effecten van White Label Banana Kush voornamelijk Indica, met voldoende Sativa om de krachtige high voor het lichaam te versterken en het te doen onderscheiden van andere Kush rassen. Het warme, ontspannende, euforische effect van Banana Kush is al snel voelbaar, eigenlijk al zodra het wordt uitgeademd. Het Haze deel van het cannabinoïde profiel is even later merkbaar. Het neemt de high enigszins weg en maakt vrij baan voor gesprekken, gelach en creativiteit.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Banana Kush (White Label) gefeminiseerd
Effect body-high, euphoric, creative
Genetica Silver Haze x Skunk Kush x NYC Diesel
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur banana, brown sugar, lemon-lime

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.