Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Sale
White Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

White Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

14839 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 12,75 * 15,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14839

White Skunk bewijst al jaren een uitstekende allrounder voor nieuwelingen te zijn. Het origineel werd gemaakt om nieuwelingen betaalbare topgenetica te bieden en White Skunk Automatic zet de traditie voort. Deze gefeminiseerde zaden leveren stevige, zelfbloeiende Skunk-planten met toppen vol harskristallen.

Centrale cola's die worden geoogst van rijpe planten zijn lang en hebben een fijne structuur, terwijl ze hun betrouwbare indica-achtergrond niet verloochenen. Dit betekent dat ze na het drogen stevig en kleverig blijven in plaats van licht en veerachtig worden, zoals bij sommige sativadominante hybriden gebeurt. Pond voor pond kunnen de toppen van White Skunk Automatic net zoveel hars produceren als een rijk producerende soort als Super Skunk.

White Skunk Automatic onderscheidt zich ook van andere Skunk-soorten door haar rijke, complexe bouquet. De gedroogde toppen hebben een scherpe, bittere sinaasappelgeur die doet denken aan een delicate likeur, met ondertonen die een suggestie van pure chocolade geven, plus een snufje Skunk-venijn.

White Skunk Automatic bevat een hoog niveau aan THC in combinatie met een goede hoeveelheid CBD. Daarom is de soort geschikt voor zowel recreatief als medicinaal gebruik (behalve voor medicinale gebruikers die een variëteit zoeken met minimale psychoactieve effecten). De high is krachtig en langdurig, met een warm en een ontspannend lichamelijk effect dankzij de indicavoorouders, plus, dankzij de sativakant, een vrolijke en vaak giechelige cerebrale oppepper.

Wij noemen White Skunk Automatic een universele, gefeminiseerde soort omdat zij vrijwel overal groeit, automatisch bloeit en geschikt is voor veel toepassingen. We noemen haar ook een allrounder omdat het kweekgemak en de betaalbaarheid het voor werkelijk iedereen mogelijk maken om moeiteloos kennerskwaliteit cannabis te produceren. Kies White Skunk Automatic gefeminiseerde cannabiszaden voor de beste combinatie van prijs, prestatie en power!

Fragen und Antworten meer

White Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "White Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Autoflower
Gemiddelde hoogte: 80-110
Samenstelling: Indica, Sativa, Ruderalis
Effect: Warm, relaxing, happy, giggly
Genetica: White Skunk X Ruderalis
Bloeitijd binnen: 45-55
Smaak / Geur: Orange, dark chocolate, skunk