Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

White Gorilla Haze (White Label) gefeminiseerd

White Gorilla Haze (White Label) gefeminiseerd

18847 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 34,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18847

White Label White Gorilla Haze ontleent haar verkwikkende high aan de Haze-zijde van haar voorgeschiedenis en haar super dikke laag trichomen van al haar voorouders, en dan met name Gorilla Glue. De toppen van White Gorilla Haze, evenals de enkelbladige bladeren die uit de bloemtrossen groeien, de stengels boven deze trossen en zelfs delen van de bladeren en takken van deze soort zijn geheel bedekt met harsklieren.

White Gorilla Haze (White Label) eigenschappen

In de handen van ervaren kwekers die met natuurlijk licht werken, kunnen de White Gorilla Haze Gefeminiseerd cannabiszaden van White Label in een kas worden gekweekt. In een warm, zonnig, Middellandse-Zeeklimaat kan deze soort buiten tot aan oktober een enorme oogst opleveren, mits het lokale klimaat gunstig blijft. Grote White Gorilla Haze planten die bij natuurlijk licht worden gekweekt, moeten door een latje of stokje worden ondersteund gezien de bloemproductie te zwaar kan worden voor de relatief slanke takken.

Binnen kunnen White Gorilla Haze Gefeminiseerd cannabiszaden het gemakkelijkst haar volledige potentieel oogst en harsproductie bereiken. Deze soort met voornamelijk Sativa heeft een lage groeigeur en zal tijdens de bloei doorgaans 200 tot zelfs 300% aan haar begroeide hoogte toevoegen. Dat betekent dat zaadplanten en klonen op een hoogte van 30cm of minder tot bloei gebracht kunnen worden en nog altijd de uiteindelijke hoogte van circa 100cm zullen bereiken. SOG, ScrOG en lollipoppen zijn allemaal geschikte manieren om de oogst van de White Gorilla Haze te verhogen. De langstbloeiende fenotypes doen het ook binnen goed bij een grotere maat, gezien de hoge snelheid van bloei tot blad ervoor zorgt dat belichting de gehele plant verlicht zonder te veel schaduw van het eigen blad van de plant.

Het bloeipatroon van White Gorilla Haze is een waar genot om te zien omdat zowel de Indica als de Sativa genetica erin terugkomt. De harsproductie begint al vroeg, als de kelken van elke knoop nog in koppels zijn, waarna de toppen snel uitbreiden over de takken en de hoofdstengel. De snelstgroeiende fenotypes van White Gorilla Haze hebben de stevigste bloemtrossen en de minste uitbreiding tussen de toppen in. De toppen van middelbloeiende en langbloeiende planten 'lopen’ vaak door over de stam en de takken naarmate de kelken groeien, waardoor gaten gesloten worden en enorme toppen groeien.

Alle fenotypes van White Gorilla Haze staan bekend om de uitstekende harsproductie van dit ras. Geoogste toppen blijven plakkerig bij aanraking, zelfs als ze helemaal dood en gedroogd zijn. Net zoals haar Gorilla Glue voorouder, kunnen uw vingers door de hars bijna aan elkaar vastgeplakt raken als u de bloemtrossen van White Gorilla Haze met de hand uit elkaar haalt en kan een schaar of grinder er helemaal door vastraken of verstopt raken. Het smaakprofiel van dit ras blijft subtiel gedurende het kweken en drogen en komt vrij zodra de toppen worden stukgemaakt - dit geeft een scherpe ondertoon van Haze met tonen van koffie, dennen en citrus.


Doordat de toppen van White Gorilla Haze bijna geheel zijn bedekt door THC-rijke trichomen, is het een zeer krachtige soort. Als u voor het eerst kennis maakt met dit ras, worden zelfs doorgewinterde rokers geadviseerd om eerst een kleinere hoeveelheid te nuttigen dan zij normaliter zouden doen. Deze hybride heeft een enorm, torenhoog Sativa effect, variërend van dromerig en creatief tot bijna psychedelisch. Als het voldoende Indica bevat om de gebruiker met beide benen op de grond te houden, dan is dit een energetische soort die eerder geschikt is voor (voorzichtig) gebruik overdag dan als slaapmutsje. Eenmaal gewend aan de kracht, is White Gorilla Haze van White Label een ideale keuze om te vapen, gezien de zachte verwarming zorgt voor een optimaal gebruik van de overvloedige harsklieren waardoor een verrassende hoeveelheid damp van zelfs de kleinste toppen af komt en zelfs van de verwerkte bladeren.

Fragen und Antworten meer

White Gorilla Haze (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "White Gorilla Haze (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Indica/Sativa: Sativa-dominant
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Soort wiet: Haze
Bloeiperiode: Lang
Planthoogte: Gemiddeld
Gemiddelde hoogte: 100
Effect: dreamy, creative, psychedelic
Genetica: Silver Haze x Amnesia Haze x Gorilla Glue
Smaak / Geur: coffee, pine, citrus