Wedding Cheesecake (White Label) gefeminiseerd

Wedding Cheesecake (White Label) gefeminiseerd

18863 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 27,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18863

Verderop in de stamboom van Wedding Cheesecake vinden we OG Kush, Granddaddy Purple en Purple Urkel uit de Westkust van de VS, evenals de groten van Sensi Seeds - Hindu Kush, Big Bud en Durban, de krachtige, pure Sativa uit Zuid-Afrika die een grote invloed heeft op beide kanten van de familie. Wedding Cheesecake gefeminiseerd cannabiszaden van White Label bevatten de onmiskenbare sterke punten van vijf generaties kweken. Complex, prikkelend smaakprofiel; ongelooflijke harsproductie; enorme, dichte toppen op een stevig, compact, snelbloeiend profiel.

Wedding Cheesecake (White Label) eigenschappen

Wedding Cheesecake Gefeminiseerd cannabiszaden kunnen in een kas of buiten, in een warm en zonnig klimaat worden gekweekt, bij voorkeur met een relatief lage vochtigheid. Binnen, bij een goede verlichting, komt dit ras echter pas echt goed tot bloei. Wedding Cheesecake is een snelgroeiende, onderhoudsarme soort en kan zelfs door nieuwelingen prima worden gekweekt. De belangrijkste factoren voor deze soort zijn felle verlichting en een lage vochtigheid zodat de bloeikracht optimaal tot haar recht komt. Kwekers moeten er rekening mee houden dat dit ras een sterke geur heeft, zelfs aan het begin van het bloeien. Een goed ventilatiesysteem is dus erg belangrijk.

Het volledig snoeien van de takken voor nauwer zetten (AKA lollipoppen) wordt niet aangeraden, hoewel nauwer zetten en een goede oogst kunnen worden bereikt door kleinere klonen te laten bloeien volgens de Sea of Green (SOG) methode. Het snoeien/toppen van de hoofdstam van grotere planten kan tot grotere oogst leiden. Wedding Cheesecake verdubbelt tijdens de bloei over het algemeen in lengte. Sommige planten groeien zelfs 150%. In een zeldzaam geval verdrievoudigt het zelfs tijdens de bloeifase.

White Label Wedding Cheesecake bloeit snel en krachtig en vormt enorme, zware toppen op de onderste helft van de hoofdstam en takken. Kleinere, doch dichtere en harsrijke bloemclusters vullen de onderste toppen, waardoor er nog maar weinig onbezette ruimte vrij is op het compacte profiel van de plant. De kelken zijn harsrijk, doorgaans middelgroot, met lange stampers die soms meer roze dan oranje worden naarmate ze groeien. De combinatie van grote toppen met middelgrote kelken met veel trichomen en lange stampers geven de toppen van Wedding Cheesecake een uniek uiterlijk dat er zowel donzig als sprankelend tegelijkertijd uitziet.

Na de oogst blijven gedroogde toppen groot, stevig en plakkerig van de hars. Als ze worden stukgemaakt (of als er ruw mee omgegaan wordt), dan vullen ze de lucht met een geweldig profiel van terpeen dat afkomstig is van de voorgeschiedenis van Wedding Cheesecake. Het sterkste element is afkomstig van Cheese - heerlijk scherpe Skunk met een sterke boventoon van zoete bessen - met scherpe tonen van citrus, aarde en hout van andere illustere voorvaderen.

Het spreekt voor zich dat White Label Wedding Cheesecake een zeer krachtig effect heeft en dat zelfs de meer ervaren rokers er voorzichtig mee om moeten gaan. Als u het voor de eerste keer gebruikt, wordt aangeraden om één of twee ietwat kleinere trekjes te nemen en dan even te wachten om te zien hoe sterk het effect op u is. Deze stam is, ongeacht de dosis, altijd warm, positief en verkwikkend. Bij een gemiddelde tot hoge dosis varieert het effect van zware, contemplatieve ontspanning voor het gehele lichaam tot torenhoog, praatgraag en creatief en zelfs tot rasecht psychedelisch.

Fragen und Antworten meer

Wedding Cheesecake (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Wedding Cheesecake (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Cheese
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Effect: uplifting, contemplative, psychedelic
Smaak / Geur: sweet berry, citrus, woody