Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd

Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd

18855 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 17,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18855

Strawberry Kush is een ras met veel Indica en met vele wenselijke Sativa kenmerken. Het wordt gekweekt vanuit de zaden en de variatie in het fenotype komt voornamelijk tot uitdrukking door kleine verschillen in groei en bloeitijd. De vorming van de toppen blijft vrij consistent binnen de verschillende fenotypes. Planten die binnen worden gekweekt hebben een bloeitijd van 7 tot 10 weken en zal tijdens de bloei gemiddeld verdrievoudigen in lengte. Ervaren kwekers van White Label Strawberry Kush gefeminiseerd cannabiszaden kiezen vaak de langere, langer bloeiende fenotypes vanwege de grotere opbrengst.

Strawberry Kush (White Label) eigenschappen

Van origine was Strawberry Kush alleen verkrijgbaar in kloonvorm en de meeste binnenkwekers van dit ras behalen een optimaal resultaat door de bloei van stekjes van geselecteerde moederplanten. Planten die groeien vanuit zaden, bloeien mogelijk gewoon zoals normaal en geven een geweldig resultaat, zolang rekening gehouden wordt met de extra groei van zaadplanten. Dat maakt Strawberry Kush cannabiszaden een goede keuze voor kweken in een kas of buiten in een warm, zonnig klimaat, waarbij de groei door de Sativa-kant van deze soort een groot voordeel oplevert.

Binnen kan de ScrOG/SOG en supercroptechniek goed worden gebruikt met Strawberry Kush klonen. Langere fenotypes kunnen ook worden gelollipopt gezien de grootste opbrengst afkomstig is van de onderste helft van de plant. De hogere takken groeien vaak wat steiler en gaan vaak samen met de middelste bloemtrossen. Als u de grotere en minder productieve lagere takken verwijderd, zullen Strawberry Kush planten dichter tegen elkaar aan groeien.

Tijdens de bloeifase laat Strawberry Kush het beste van haar voorgeschiedenis van Indica en Sativa zien. De kelken vormen zich snel op elke top en zullen vervolgens de gaten tussen de toppen gaan dichten zodat de bloemtrossen zich samenvoegen en grote toppen vormen op de hoofdstam en bovenaan de takken. Deze uitbreiding in Haze-stijl wordt versterkt door de dichtheid en harsproductie van Afghaanse Indica (aka Kush). Het eindresultaat is lange, sprankelende, stevige toppen die een groot deel van de omvang en gewicht na de oogst behouden. Discrete kwekers moeten er rekening mee houden dat het kenmerkende aroma van dit ras vaak merkbaar is tijdens de bloeifase. Zo kan men hier de planning op aanpassen.

De stampers van bepaalde prijzenswaardige fenotypes van Strawberry Kush beginnen roze en veranderen in dieprood naarmate de bloemen volwassen worden, waardoor gedroogde toppen er exotisch uitzien. Dit past uitermate goed bij het spectaculaire aroma. Als het goed wordt geoogst en gedroogd, worden de heerlijke aardbeiengeur en -smaak nog krachtiger. Voor bepaalde connaisseurs zijn het uiterlijk en de geur van de Toppen van Strawberry Kush op zich al bijna bedwelmend.

Hoewel dit unieke smaakprofiel een van de meest herkenbare en aantrekkelijke kenmerken van White Label Strawberry Kush is, mag u niet vergeten dat dit een zeer krachtig ras hybride cannabis is. Strawberry Kush heeft haar uitmuntende harsproductie ontleend aan zowel haar Haze als haar Kush voorouders en heeft een krachtige, ontspannen Indica body-buzz die wordt versterkt en verlengd door een vrolijke high van de Sativa.

Fragen und Antworten meer

Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Strawberry Kush (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
THC-gehalte: Gemiddeld
CBD-gehalte: Laag
Planthoogte: Gemiddeld
Effect: relaxing body buzz
Smaak / Geur: strawberry