Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Snow Ryder Automatic (White Label) gefeminiseerd

11301 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 19,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11301

De twee belangrijkste kenmerken van SnowRyder zijn haar zelfbloeiend vermogen en de glinsterende harskristallen die de volwassen knoppen bedekken als een sneeuwdeken. Zelfbloeiende cannabis begint te bloeien al naar gelang de leeftijd van de plant, en niet volgens de lichtcyclus. Daardoor heeft SnowRyder grote voordelen voor zowel binnenshuis als buitenshuis kweken.

SnowRyder-zaden produceren planten die normaal gesproken beginnen te bloeien rond de tijd dat ze hun zesde tot negende reeks echte bladeren hebben geproduceerd (normaal gesproken zes tot acht weken in goede groeiomstandigheden). SnowRyder is geen dwergcannabissoort en groeit ook niet overmatig als gevolg van kweekfouten (zoals te lang spruiten). De uiteindelijke hoogte van SnowRyder staat min of meer vast, waarbij de meeste planten eindigen op 90-120 cm.

Buitenshuis houdt zelfbloei in dat SnowRyder-zaden in het begin van het voorjaar kunnen worden opgestart om te zorgen dat ze in juni of juli (wanneer het weer het beste is) bloeien en uitgegroeid zijn in september.

De planten zijn stevig en de internodale openingen blijven onder goede omstandigheden kort. De knoppen zijn strak, zoals gebruikelijk bij Indica, en bedekt met plakkerig hars en ze hebben een zoet-pittig, grondachtig citrusaroma. SnowRyder-cannabis zorgt voor een diepe lichamelijke stone die wordt getemperd door een joviale high.

Fragen und Antworten meer

Snow Ryder Automatic (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeitijd binnen: 47
Soort zaden: Autoflower
Outdoor harvest: Early September
Effect: Deep body stone, breezy high
Samenstelling: 75% Indica
Gemiddelde hoogte: 105
Seed Bank: White Label (Sensi Seeds)
Average indoor yield: 150
Planthoogte: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bloeiperiode: Kort
Indica/Sativa: Indica-dominant
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Smaak / Geur: Spicy, earthy, citrus