Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd

11294 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 17,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11294

Het verkrijgen van de beste resultaten van de betrouwbare Skunk familie is nu eenvoudiger dan ooit te voren met White Label Skunk Automatic - een nieuwe autoflowering kruising van een van 's werelds meest geliefde mariijuana soorten.

Kwekers beschouwen de originele Skunk #1 als de maatstaf voor snelle, consistente resultaten en haar ijzersterke genetische voetafdrukken zijn terug te vinden in honderden moderne kruisingen. De kracht van deze tak van de cannabis familieboom is zo berucht dat 'skunk' vaak als algemene term wordt gebruikt voor alle krachtige soorten. Het creëren van een autoflower versie van deze klassieker was een logische zet!

De bloei begint automatisch op z'n vroegst al in de zesde week van de vegetatieve fase, ongeveer wanneer de planten aan de 5e tot 7e set van echte bladeren begint. Skunk Automatic zaden die in de lente ontkiemd zijn en buiten geplant worden, zijn mogelijk al in augustus klaar, zelfs in koudere klimaten. Binnen, kan een flinke oogst van dichte, met kristallen beladen toppen volledig rijpen in slechts zeven weken na de eerste tekenen van bloei.

Skunk Automatic zaden produceren compacte cannabis planten die iets minder hoog worden tijdens de bloei dan de originele Skunk #1. Deze zelf-bloeiende dames volgen verder het krachtige Skunk patroon; sterke takken met dichte, sappige toppen.

In de krachtige uitwerking van Skunk Automatic zien we haar Sativa erfenis, de combinatie van een heldere cerebrale high met een diep ontspannende stone. De geur is onmiskenbaar Skunk - zoet, rijk en om van te watertanden!

Fragen und Antworten meer

Skunk Automatic (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeitijd binnen: 47
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Bloeiperiode: Kort
Soort wiet: Skunk
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Soort zaden: Autoflower
Samenstelling: 35% Sativa, 65% Indica
Seed Bank: White Label (Sensi Seeds)
Smaak / Geur: sweet, pungent
Effect: Cerebral, powerful, relaxing
Genetica: Skunk #1 x Ruderalis