Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Purple Bud (White Label) gefeminiseerd

11298 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 12,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11298

Dit is een gefeminiseerde Afghaan met hoge potentie en opbrengst, een vleugje sativa en een sterke neiging om paars te kleuren. Purple Bud is zelfs voor een beginner makkelijk binnen te telen en groeit tijdens de lente en zomer goed in een gematigd klimaat.

Purple Bud is uit enkele van 's werelds belangrijkste cannabisgenenpools gekweekt. Haar ouders en voorouders kunnen rechtstreeks worden teruggevoerd tot de legendarische indica-cultivars uit de Afghaanse Hindoekoesj-regio, de Californische medicinale-marihuanascene en natuurlijk tot het hart van de wietkweek in Europa: Nederland.

Twee zuivere afghanica-cultivars vormen de belangrijkste invloed achter Purple Bud en zijn de bron van de hoge potentie, snelle bloei, dichte toppen en het stevige gestel van deze hybride. De wat verder verwijderde sativa-voorouder is een gewilde Jamaicaanse variëteit, die Purple Bud wat meer hoogte en heel veel meer high geeft, en tevens haar lichamelijke indica-stone aanvult. De laatste stap bij het kweken van onze volledig vrouwelijke zaadsoort Purple Bud was de kruising van deze 75% Afghaan met een verbluffende Koesj-hybride, die is gekweekt uit een in Nederland gekweekte Hindoekoesj en een paarse Kush uit de VS.

De paarse kleur van Purple Bud is meestal in haar bloemen te zien en niet alleen op de bladeren, zoals meestal het geval is bij cannabissoorten waarbij het paarse effect minder is. Hoewel haar bladeren vaak ook van kleur veranderen, is het niet ongewoon dat de Purple Bud eindigt met groene bladeren die haar dieppaarse toppen accentueren. Purple Bud heeft geen koudegolf nodig om van kleur te veranderen en wordt vaak bij een normale temperatuur paars.

De toppen van de volwassen plant zijn dik, stevig, stekelig en breiden zich enorm uit, zodat ze tegen de oogsttijd een groot deel van de steel en takken bedekken. Haar paarse bloemtrossen zijn dicht bedekt met glinsterende harsklieren en hebben een rijke naaldbomen- en sandelhoutgeur met een zoete ondertoon.

Fragen und Antworten meer

Purple Bud (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Purple Bud (White Label) gefeminiseerd"

Reviewer

8/10

Super herbe mais je n'ai pas réussi a obtenir les têtes de couleur violette surement car je les cultivent en intérieur. En tout cas elle est plutôt agréable à fumer, bon petit goût en bouche et suffisamment forte pour moi et mes petits poumons.

Je recommande.

Encore merci Azarius.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bloeitijd binnen: 60
Effect: relaxed
Seed Bank: White Label (Sensi Seeds)
Samenstelling: 25% Sativa, 75% Indica
Genetica: Afghani x Jamaican x (Hindu Kush x Purple Kush)
Smaak / Geur: Sandalwood, Kush, sweet