Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Purple Bud Automatic (White Label) gefeminiseerd

Purple Bud Automatic (White Label) gefeminiseerd

14835 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 15,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14835

Deze gefeminiseerde, zelfbloeiende cannabiszaden leveren zeer potente Afghaanse indica (of Afghanica of koesj) met een hint sativa en hebben vaak violette toppen. Purple Bud Automatic doet het binnen en buiten goed, zelfs in een koel klimaat of op een balkon. Door de zelfbloeiende eigenschappen is een goede oogst met kleurrijke toppen voor iedereen mogelijk!

Purple Bud Automatic is een gefeminiseerde hybride gekweekt uit enkele van 's werelds belangrijkste cannabisgenenpools. De belangrijkste ouders en voorouders van de soort kunnen rechtstreeks worden teruggevoerd tot de legendarische indica-cultivars uit het Afghaanse Hindu Kush-gebergte. De voorouders die hebben bijgedragen aan het teeltprogramma voor de Purple Bud zijn afkomstig uit het Caraïbisch gebied en uit de medische cannabisgemeenschap in Californië.

Purple Bud Automatic heeft vele andere kleuren naast groen. De bladeren variëren van donker blauwgroen tot lavendel, violet, wijnrood en donkerrood. In tegenstelling tot andere soorten, waarbij een paarse kleur meestal wordt veroorzaakt door een te lage temperatuur en meestal op het blad optreedt, zijn de kleuren van Purple Bud Automatic zichtbaar in de kelken en de grote knoppen en op de bladeren.

Deze soort gaat er nog smakelijker uitzien wanneer de volgroeide bloemen bedekt raken met een laag glinsterende harsklieren, die zorgen voor een zilverachtige schittering en de tinten eronder accentueren. Op hun piek hebben de beste Purple Bud Automatic planten een kleurrijk fluwelen uiterlijk.

De gedroogde toppen smaken en ruiken net zo verrukkelijk als ze er uitzien, met een rijke smaak van naaldbomen en sandelhout en zoete, fruitige en muskusachtige ondertonen. De indica-voorouders van Purple Bud Automatic zijn de voornaamste bron van de dikke knoppen, de rijke aroma's en de fascinerende kleuren. De Jamaicaanse sativa-voorouders zorgen voor extra expansie en ‘run’ in de bloeifase. Bovendien zorgen ze voor een oppeppend, cerebraal effect en de lichamelijk ontspannende buzz die kenmerkend is voor de indica-familie.

Zelfs ervaren telers zullen verheugd zijn over een oogst van Purple Bud Automatic. Naast de harsrijke potentie en de verrukkelijke aroma's hebben de planten een opvallend uiterlijk en schitterende kleuren. Dit betekent meestal dat paarse toppen sneller verdwijnen dan de groene! Kies voor Purple Bud Automatic als je op zoek bent naar een dankbare, gemakkelijk kweekbare zelfbloeiende indica-hybride die zich onderscheidt van de massa en die een stevige dreun uitdeelt!

Fragen und Antworten meer

Purple Bud Automatic (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Purple Bud Automatic (White Label) gefeminiseerd"

Reviewer

Comme un con j'ai laisser ma plante en extérieur donc je n'ai pas eu l'occasion de faire une belle récolte et en vraiment très petite quantité mais je vais passer sa sous lampe on verras bien.
En tout cas les tête sont bien violette j'ai hâte de pouvoir la goûter.
Ce site à l'air vraiment sérieux et en tout cas les têtes sont bien violette chose que je cherchait depuis longtemps.

Je vous en dirais plus quand elle serras enfin prête pour fumer.
Merci Azarius ;)

Reviewer

  • + Goedkoop
  • - Kapot gegaan

Mijn ontkiemdroom zaadje is dood gegaan

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Planthoogte: Gemiddeld
Soort zaden: Autoflower
Gemiddelde hoogte: 175
Bloeitijd binnen: 57
Samenstelling: 75% Indica
Effect: Relaxing body buzz, cerebral
Genetica: Hindu Kush X Purple Kush X Ruderalis
Smaak / Geur: Sandalwood, pine, musk, fruity