Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd

Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd

18860 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 23,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18860

Nicole Hindu Kush cannabiszaden van White Label groeien uit tot stevige, uniforme planten met een donker gebladerte, sterke takken en grote, zware toppen.

Nicole Hindu Kush (White Label) eigenschappen

Afkomstig van soorten die zo zijn gekweekt dat ze goed presteren in een hardvochtige bergomgeving, is White Label Nicole Hindu Kush een stevig, onderhoudsvriendelijk ras dat geschikt is voor zowel beginners als experts. Door de gemiddelde groei van Indica gedurende de bloeiperiode hebben binnenkwekers die een middelgrote tot grote plant willen een langere groeiperiode nodig, wat er uiteindelijk toe leidt dat planten ongeveer de helft van de gewenste hoogte bereiken voordat ze in bloei gaan.

Dit gefeminiseerde zadenras heeft een snelle bloeiperiode: van 7 tot 9 weken. Naarmate de bloei vordert, vormen de kelken zich dicht rond de bracteeën en bovenste stengel, waardoor heerlijk dichte toppen worden gevormd. De bloemtrossen van Nicole Hindu Kush neigen zich rond de knopen te vermenigvuldigen, zoals normaal is voor Indica rassen, en niet over de takken zelf. Later, als de kelken een zilverachtige glans van harsklieren krijgen, groter worden en op elkaar gaan groeien, vormen ze grotere, hardere knoppen. Dit bloeipatroon leidt tot een zware oogst en zorgt ervoor dat compacte White Label Nicole Hindu Kush gefeminiseerde planten een grotere opbrengst hebben dan de veel grotere hybride met veel Sativa.

Volwassen Nicole Hindu Kush toppen zijn zeer dicht en plakkerig, met een extra dikke laag harsklieren waar zeer hoge cannabis Indica rassen zo om bekend staan en die van origine worden gebruikt om hasj van te maken. Toppen bestaan uit grote, ronde en zeer compacte kelken die richting het einde van de bloeiperiode een paarsblauwe tint kunnen krijgen. Hoewel dit ras niet veel geur produceert tijdens de kweek, hebben de gedroogde toppen een rijk en complex aroma van zoet sandelhout met tonen van wierook en citroengras.

Het effect van Nicole Hindu Kush wordt vaak beschreven als ontspannend, contemplatief, euforisch en, heel belangrijk, zeer krachtig. Onervaren gebruikers wordt aangeraden dit ras te gebruiken met mate en zelfs mensen die vaker cannabis gebruiken en een hoge tolerantie hebben voor cannabinoïden moeten bij eerste gebruik zeer voorzichtig te werk gaan. De achtergrond van deze hybride, die genetisch gezien voornamelijk Indica is, betekent dat Nicole Hindu Kush een grotere hoeveelheid THC en CBD kan bevatten.

Fragen und Antworten meer

Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Nicole Hindu Kush (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Bloeitijd binnen: 56
THC-gehalte: Hoog
Planthoogte: Gemiddeld
CBD-gehalte: Hoog
Effect: relaxing, contemplative, euphoric
Smaak / Geur: sweet sandalwood, incense, lemongrass