Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Guava Jelly (White Label) gefeminiseerd

Guava Jelly (White Label) gefeminiseerd

18861 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 24,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18861

Toppen van de Guava Jelly zijn een krachtige, zoet ruikende traktatie voor de zintuigen, zelfs al voordat het geconsumeerd wordt. Het gebladerte van dit ras is groen met slanke bladeren en de bloemtrossen zijn vaak lichtgroen door een laagje lichte en gouden trichomen. De kelken zijn groot en ovaal, met lange stampers die in het begin witgeel zijn en daarna, naarmate de toppen rijp worden, dieproze worden.

Guava Jelly (White Label) eigenschappen

White Label Guava Jelly Gefeminiseerd cannabiszaden doen het goed in een kas of buiten in een warm Mediterraans klimaat, zolang ze dagelijks gedurende het kweekseizoen voldoende direct zonlicht krijgen. Als deze hybride met veel Sativa buiten gekweekt wordt, zal deze haar volledige lengte bereiken en dit heeft een positief effect op de oogst. Guava Jelly is een krachtig ras en kan prima omgaan met een buitenklimaat, hoewel steun van een latje of stokje nodig kan zijn gezien de relatief slanke takken aan het einde van de zomer te zwaar kunnen worden door de toppen.

De hoogte van Guava Jelly kan binnen goed onder controle gehouden worden gezien de planten vrij klein blijven tijdens de bloei. Omdat dit ras tijdens de bloeifase over het algemeen verdrievoudigt in lengte, kunnen klonen al op een lengte van 20cm tot 30cm in bloei gaan en uiteindelijk bereiken ze een lengte van minder dan 1m. Dit ras produceert vaak takken die omhoog groeien in plaats van naar buiten, waardoor het geschikt is voor Sea of Green (SOG) kweken.

Als je originele Guava Jelly planten vanuit zaden kweekt, die vaak profiteren van een langere groeitijd, kan de lengte en structuur worden geoptimaliseerd voor binnen kweken door planten te snoeien om meerdere stengels te creëren (AKA toppen), door te supercroppen of door middel van de Screen of Green (ScrOG) methode.

De structuur van de beste fenotypes van Guava Jelly neemt de vorm aan van vette kelken die in trossen exploderen en in strengen bovenop elkaar uitgroeien. Deze strengen van kelken draaien om elkaar heen op elke knoop en vormen grote toppen van toppen met meerdere punten die in alle richtingen groeien. Gedurende de bloei groeien ze uit en vullen ze de gaten tussen de toppen in en vullen ze de stengel en takken van de Guava Jelly rondom de oogsttijd.

De dichtheid van de toppen is het grootst rondom de toppen en de bracteeën, waar de te groten kelken van de Guava Jelly bijna om ruimte moeten vechten. De kelkstrengen lopen tussen de bloemtrossen en komen samen tot toppen die een structuur hebben die meer open is, zonder veerachtig of te licht te worden. Vanwege de dikke laag harsklieren, worden zelfs enkele strengetjes kelken stevige, plakkerige stukjes bud als ze gedroogd zijn.

Tijdens het groeien en bloeien blijft de geur van Guava Jelly vrij mild. Het volle, fruitige bouquet van deze variant komt pas vrij zodra de toppen zijn geoogst, gedroogd en gebroken. Guave is slechts één van de fruitsoorten in dit terpeen profiel. Als u diep inhaleert, komen besachtige tonen vrij van Strawberry Kush, met anijs en citrus van de Durban oorsprong en de zoete Skunk ondertoon van Wedding Cheesecake.

White Label Guava Jelly ontleent haar zeer krachtige high aan zowel haar Indica als haar Sativa achtergrond. Het eerste gevoel dat de meeste gebruikers hebben is een warm, positief gevoel in het lichaam, afkomstig van de Kush en Skunk voorouders. Dit onmiddellijke effect wordt al snel versterkt door de verkwikkende, energetische, elektrische high van de Sativa kant van Guava Jelly. Veel connaisseurs verliezen zichzelf helemaal in de eerste happy, down-to-earth Indica 'stone’ en realiseren zich pas hoe high ze zijn als ze opstaan.

Fragen und Antworten meer

Guava Jelly (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Guava Jelly (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Indica/Sativa: Gebalanceerd
Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Soort wiet: Kush
Planthoogte: Gemiddeld
Samenstelling: 50% Sativa / 50% Indica
Effect: warm, positive, uplifting
Genetica: Strawberry Kush x Durban Poison x Wedding Cheesecake
Smaak / Geur: guava, aniseed, citrus, skunky