Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Gelato #420 (White Label) gefeminiseerd

Gelato #420 (White Label) gefeminiseerd

18862 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 26,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18862

Omdat Durban en Kush belangrijke onderdelen zijn aan beide kanten van de Gelato stamboom, werden White Label Gelato #420 cannabiszaden gemaakt door Gelato 33 terug te kruisen met onze originele Durban cultivar en het Hindu Kush ras, wat de ruggengraat vormt van OG Kush. Door de Gelato lijn terug te brengen naar de Afghaanse en Afrikaanse cannabisroots krijgt White Label Gelato #420 meer gewicht, meer smaak en zelfs meer kracht.

Gelato #420 (White Label) eigenschappen

De sterke Indica status en aanzienlijke extra hoogte van Sativa zijn de speerpunten van Gelato #420. Indien binnen gekweekt, heeft dit ras een relatief korte groeiperiode gezien planten tijdens de bloei over het algemeen driemaal zo groot worden. Indien buiten gekweekt in een warm en zonnig klimaat, kunnen Gelato #420 gefeminiseerd cannabiszaden wat later worden gestart dan andere rassen om de hoogte onder controle te houden. Indien gekweekt bij natuurlijk licht, zijn andere technieken zoals het trainen van planten om parallel aan de grond te groeien of snoeien om voor een beter bedekte groei te zorgen erg praktisch om de indrukwekkende omvang van dit ras onder controle te houden. Zolang het lokale klimaat tot in oktober redelijk gunstig blijft, kan White Label Gelato #420 een uitmuntende buitenoogst verzorgen.

Binnen is de beste manier om de opbrengst van Gelato #420 gefeminiseerd cannabiszaden tot een maximum te brengen het klonen of snoeien van de hoofdstengel van grotere planten om meer knoplocaties te verkrijgen. Planten die vanuit zaden zijn gekweekt en tot bloei zijn gekomen, hebben doorgaans sterke laterale en opwaartse vertakkingen met zeer kleine gaten tussen de toppen. Klonen delen dit kenmerk van nature, hoewel de laterale takken minder krachtig lijken te zijn vanwege de kortere groeitijd. Door de opbrengst van de takken van Gelato #420 kunnen lollipoppen en SOG het beste vermeden worden. ScrOG (Screen of Green) kan tot een goed resultaat leiden als de planten voldoende ruimte hebben gekregen.

Tijdens de oogst leidt de enorme hoeveelheid buds van Gelato #420 tot planten met lange, dikke toppen op de hoofdstammen en takken vol stevige, ovaalvormige toppen die over het algemeen niet in elkaar groeien. Door de dichtheid van deze bloemtrossen blijven de kleinere toppen na het drogen goed op gewicht. De bloeitijd is 8 tot 11 weken, waarbij de efficiëntste tijdsverhouding vs opbrengst van fenotypes tussen de 9 en 10 weken ligt.

De Afghaanse genen van OG Kush en Hindu Kush zorgen voor de dieppaarse kleur die vaak te zien is in volwassen toppen van Gelato #420. De harsproductie is uitstekend, waardoor elke kelk een prachtig laagje goudkleurige trichomen heeft. De groeigeur blijft vrij beperkt en het volledige, complexe bouquet van dit ras bereikt haar hoogtepunt nadat het gedroogd is. De meest voorkomende elementen zijn citrus, munt en vanille vanuit de Kush hybride voorvaderen, plus anijszaad en tonen van hasj en sandelhout van de Durban en Hindu Kush cultivars. De vereniging van deze boventonen vormt de basis van de zachte, romige Sativa die vaak gekoppeld wordt aan Haze rassen. Het aromaprofiel van Gelato #420 doet men denken aan alle smaken die bij een ijswinkel te vinden zijn.

De zeer krachtige Indica en Sativa voorvaderen maken White Label Gelato #420 tot een ras dat nooit licht opgevat mag worden. Een krachtige, euforische stone in het gehele lichaam gaat over in een intense, creatieve high van Sativa. Nieuwelingen dienen het met mate te gebruiken en zelfs ervaren connaisseurs dienen voorzichtig kennis te maken voordat ze er helemaal in duiken.

Fragen und Antworten meer

Gelato #420 (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Gelato #420 (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Planthoogte: Gemiddeld
Bloeitijd binnen: 65
Effect: euphoric body stone, creative
Genetica: Gelato 33 x Durban x Hindu Kush
Smaak / Geur: citrus, mint, vanilla, aniseed, sandalwood