Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

Banana Kush (White Label) gefeminiseerd

18857 White Label (Sensi Seeds)

vanaf € 20,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 18857

Planten die zijn gekweekt vanuit Banana Kush cannabiszaden hebben een doorsnee Indica groeipatroon. De Sativa invloed van dit ras komt vooral terug in de structuur van de bloem en later in het effect van de gedroogde bloemen.

Banana Kush (White Label) eigenschappen

De vegetatieve groei is sterk en betrouwbaar en de meeste planten produceren een dikke, productieve hoofdstengel en stevige takken met korte gaten tussen de knopen. Tijdens de bloeifase kan van Banana Kush worden verwacht dat het 100% tot 150% in hoogte toeneemt. Over het algemeen moeten planten die worden gekweekt vanuit zaden op iets minder dan de helft van de gewenste uiteindelijke grootte tot bloei worden gebracht, terwijl klonen tot 60% van de beoogde grootte moeten groeien en daarna in bloei moeten komen.

Tijdens de eerste weken van de bloei stagneert de opwaartse groei van Banana Kush gezien de eerste kelken zich ontwikkelen op een groot aantal van de knoplocaties. Voordat het de helft van de uiteindelijke hoogte heeft bereikt in week 7 tot 9 van de bloeitijd, geeft dit ras de meeste energie aan de productie van grote aantallen kleine, harde, harsrijke kelken in elke knoop, welke al snel uitgroeien tot dikke toppen met talloze Toppen. Bloemtrossen zijn vaak kegel- of piramidevormig en hebben een extra brede basis, aflopend tot een botte punt. Vanwege de extra stevige Toppen van Banana Kush gaan de uiteindelijke Toppen bovenaan de hoofdstam en takken vaak samen met de bloemtrossen die zich daaronder bevinden om grote toppen te vormen en zullen er niet ‘tussen gaan lopen’, ondanks de neiging van de kelken om trossen te vormen bij de toppen.

Tijdens de bloeifase vergt White Label Banana Kush zeer weinig onderhoud en kunnen planten die in een goed systeem zijn geplaatst vrijwel alleen gelaten worden totdat het tijd is om te oogsten. De vochtigheid moet tijdens de tweede helft van de bloeifase laag gehouden worden vanwege de omvang en dichte formatie van de Toppen van dit ras. Hoewel de steeds sterkere geur niet overweldigend is, moeten kwekers er rekening mee houden dat de geur steeds sterker wordt naarmate de oogsttijd nadert. Net zoals bij veel rassen die veel Indica bevatten, kan Banana Kush vrij veel voedingsstoffen vragen om een goede opbrengst te garanderen, en dan met name de zeer productieve fenotypes.

Na de oogst drogen de Toppen doorgaans vrij snel en behouden hun grootte. Bij een grotere oogst wordt een ontvochtiger of een goede luchtcirculatie aanbevolen in het drooggebied gezien de Toppen van Banana Kush binnen korte tijd veel water kunnen afgeven aan de lucht. Manicuren gaat eenvoudig gezien de planten weinig gebladerte produceren tijdens de bloeifase en zelfs uit de grote bloemtrossen groeit relatief weinig gebladerte.

De gedroogde Toppen van White Label Banana Kush zullen elke cannabis connaisseur in verrukking brengen. Vet, fruitig en geurig, plakkerig door de harsklieren, doch eenvoudig te verkruimelen door de relatief kleine kelken waar ze uit bestaan. Door de Toppen te breken komt het volledige, complexe aroma van deze variant vrij - zoete, rijpe banaan, bruine suiker en een sterke toon van citroen en limoen van NYC Diesel over een basis van rijke, kruidige Indica van de Afghaanse Kush oorsprong.

Net als de groei en het bloeipatroon, zijn ook de effecten van White Label Banana Kush voornamelijk Indica, met voldoende Sativa om de krachtige high voor het lichaam te versterken en het te doen onderscheiden van andere Kush rassen. Het warme, ontspannende, euforische effect van Banana Kush is al snel voelbaar, eigenlijk al zodra het wordt uitgeademd. Het Haze deel van het cannabinoïde profiel is even later merkbaar. Het neemt de high enigszins weg en maakt vrij baan voor gesprekken, gelach en creativiteit.

Fragen und Antworten meer

Banana Kush (White Label) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Banana Kush (White Label) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Seed bank: Sensi Seeds White Label
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Planthoogte: Klein
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Effect: body-high, euphoric, creative
Genetica: Silver Haze x Skunk Kush x NYC Diesel
Smaak / Geur: banana, brown sugar, lemon-lime