WietzaadjesMerkenVision SeedsWhite Widow Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

White Widow Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

7 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De White Widow Auto is de Vision Seeds auto-flowering variant op de White Widow strain en ťťn van de meest potente Ruderalis hybrids momenteel op de markt verkrijgbaar met een ronduit geweldig fruitige geur en smaak. Haar effectieve werking maakt haar een goede strain om gebruikt te worden bij het tegen gaan van onrust, stress, angst aanvallen en slaapstoornissen, een perfecte strain voor ultieme ontspanning na een stessvolle dag. Ze is geen zware producer, voor een auto-flower strain levert ze gemiddelde opbrengsten op maar het resultaat is absoluut de moeite waard.

De White Widow Auto is geschikt voor binnen, buiten, kas- en hydrocultuur. Een ideale strain voor beginnende kwekers vanwege haar sterke solide karakter, hoge natuurlijke weerstand tegen schimmels en haar vermogen om bijna elk klimaat te weerstaan. Ze gaat vrijwel direct van zaailing over naar de bloei fase, hiermee ontdoet ze zich bijna volledig aan de vegetatieve groei fase, in een proces genaamd auto-flowering. Met andere woorden, U plant, ze ontkiemt, groeit een paar rijen bladeren en springt dan onmiddellijk en automatisch in de bloei.

De White Widow Auto heeft een klein tot medium postuur, ze is een discreet plantje, perfect voor wanneer er geen behoefte is aan ongewenste aandacht van buren of voorbijgangers. Ze heeft de neiging om ťťn grote, zware centrale knop te vormen waarvan de groei en dichtheid kan worden gestimuleerd door de onderste takken tijdig te snoeien zodat ze al haar energie in de top kan steken.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - White Widow Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

7 Reviews

Pros

  • Snel en goed geleverd (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Bode 2017-12-09

1/3 kiemde, dood na een week

1/3 kiemde, dood na een week

Lees verder Toon minder
  • Snel en goed geleverd

Cuppy Cake 2013-07-01

Verry compact Strain Comes out verry nice !!
I use it in guerilla mode and grow it in The Netherlands .

Voor Nederlanders een aanrader !!!

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.