WietzaadjesMerkenVision SeedsVision Gorilla (Vision Seeds) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Vision Gorilla (Vision Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze krachtige hybride is over de hele wereld bekend vanwege de superhoge THC-niveaus die je bij elke hijs even een tik uitdelen.

Vision Gorilla (Vision Seeds) kenmerken

Dankzij haar super krachtige THC-niveaus, zullen haar effecten onmiddellijk toeslaan en langdurig aanhouden met een stressvrij, gelukkig en verheven gevoel. Dus ga lekker zitten, ontspan en geniet van je high!

Vision Gorilla kan een vrij lange dame zijn, met dikke, met hars bedekte toppen die haar helemaal bedekken. Haar smaak is aards en heeft aroma's van koffie en mokka, maar laat je niet misleiden door deze tonen, want ze heeft ook een scherpe, zure smaak die heel lang aan je smaakpapillen blijft kleven.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Vision Gorilla (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.