WietzadenMerkenVision SeedsSuper Skunk Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Super Skunk Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

5 Reviews

Op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Vision Seeds Super Skunk Auto produceert prachtige compacte cannabis planten die een gemiddelde hoogte bereiken voor auto-flowering strains, een stevige, heerlijk productieve cannabis plant die redelijk makkelijk te kweken is zonder extra groei- en bloeivoeding. Om de beste resultaten te behalen met Super Skunk Auto heeft zij ruimte nodig waar haar wortels zich vrij in kunnen ontwikkelen, wij adviseren dan ook om potten van ongeveer 10 liter te gebruiken, dit zal geen invloed hebben op haar hoogte, maar geeft haar wel de ruimte die nodig is om haar mooie met kristallen bedekte toppen optimaal te kunnen ontplooien. Haar Indica dominantie maakt haar ťťn van de meest betrouwbare en stabiele auto flowering strains momenteel op de markt verkrijgbaar.

Door de introductie van de Lowryder auto flower genen is een geweldige auto flowering strain ontstaan die geschikt is voor binnen, kas, hydrocultuur en zelfs buiten kweek in de warmere klimaten. Ze gaat vrijwel direct van zaailing over naar de bloei fase, hiermee ontdoet ze zich bijna volledig aan de vegetatieve groei fase, in een proces genaamd auto-flowering. Met andere woorden, U plant, ze ontkiemt, groeit een paar rijen bladeren en springt dan onmiddellijk en automatisch in de bloei.

Ondanks dat de Super Skunk Auto zwaar Indica dominant is zijn haar Sativa invloeden toch duidelijk aanwezig in het effect dat ze te weeg brengt, een duidelijke cerebrale high gecombineerd met een sterk ontspannende stone. Medicinaal wordt ze vaak gebruikt om stress te verminderen, chronische pijn te verlichten en wanneer er gebrek aan eetlust is deze te verhogen. Ze is een stevige harsige plant en is goed voor een zeer sterke skunky smaak en geur.

Doordat de Vision Seeds auto-flowering variant van de Super Skunk relatief gemakkelijk te kweken is en zij met minimale extra zorg een goede opbrengst kan realiseren is zij een echte aanrader voor beginnende kwekers.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Super Skunk Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

5 Reviews

Pros

  • Snelle levering (1)

Cons

  • 3 zaadjes besteld, helaas maar 2 uitgekomen. (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Fadi 2017-08-17

Helaas maar 2 zaadjes vam de 3 kunnen ontkiemen.

Helaas maar 2 zaadjes vam de 3 kunnen ontkiemen.

Toon alles Toon minder
  • Snelle levering
  • 3 zaadjes besteld, helaas maar 2 uitgekomen.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.