WietzaadjesMerkenVision SeedsNY Diesel (Vision Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

NY Diesel (Vision Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Zoals de naam het al suggereert heeft NY Diesel haar oorsprong in New York City, NY Diesel is een Sativa dominante hybride soort (60% Sativa en 40% Indica) welke is voortgekomen uit een enorme diversiteit andere strains, te veel om hier even snel op te noemen. In het kort is NY Diesel een kruising tussen de populaire Sour Diesel en verschillende Afghaanse en Hawaii Indica's. De plant produceert zware met kristallen bedekte toppen met een relatief lage dichtheid. NY Diesel heeft een zoete fruitige geur en smaak en zorgt voor een complete high, een uplifting cerebraal sativa gevoel in combinatie met zachte lichaam stone.

Buiten kan NY Diesel een absolute reus worden, maar de breeder raadt aan deze soort binnen te groeien om tot een betere opbrengst per vierkante meter te komen. Naast een beter rendement is men van mening dat het groeien van NY Diesel binnenshuis resulteert in een veel betere smaak dan bij buitenkweek. Voor medicinale doeleinden wordt NY Diesel vooral gebruikt bij het tegen gaan van chronische pijn en misselijkheid.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - NY Diesel (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.