WietzaadjesMerkenVision SeedsNorthern Lights (Vision Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Northern Lights (Vision Seeds) gefeminiseerd

3 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Northern Lights zaden zijn al jaren lang erg populair onder veel cannabis kwekers vanwege hun makkelijke groei en hoge verdovende waarden. Deze soort is zeer aan te bevelen voor beginnende kwekers want het is een van de meest vergevingsgezinde soorten die er bestaan. Hoge bloem blad verhouding, compacte toppen, goede opbrengsten en een buitengewone harsproductie zijn allemaal karakteristieke kenmerken van deze geweldige soort.

Gefeminiseerde Northern Lights is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een zwaar lethargisch stoned effect. De rook is vol van kracht met een neutrale smaak, scherp met een zoete afdronk. Als een typische Indica is het effect zeer sterk en zorgt voor een geweldige ontspanning voor het lichaam en geest.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Northern Lights (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

3 Reviews

Cons

  • weinig thc, lage opbrengst (1)

L. 2017-10-29

Slechtste opbrengst ooit... Ik heb het wel iets anders aangepakt dan anders, dus geen idee of het aan de genetica ligt, of dat ik iets verkeerd heb gedaan. Ik vermoed echter wel dat het aan de planten ligt, mijn autoflowers brachten zelfs meer gewicht op.

  • weinig thc, lage opbrengst

meks 2015-01-10

Bad genetics so plant did not grew well under 18 hours of CFL's. Maybe it would be better under MH or sun. Still, leaves were curly and etc. so I am almost sure it was about genetics. My tolerance level is very low and it was enough for me for…

Bad genetics so plant did not grew well under 18 hours of CFL's. Maybe it would be better under MH or sun. Still, leaves were curly and etc. so I am almost sure it was about genetics. My tolerance level is very low and it was enough for me for only 1 month. Was not strong as regular NL.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.