Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Northern Lights Autoflower (Vision Seeds) gefeminiseerd

Northern Lights Autoflower (Vision Seeds) gefeminiseerd

8679 Vision Seeds

vanaf € 25,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 8679

Autoflower Northern Lights gefeminiseerde zaden zijn al jaren lang erg populair onder veel cannabis kwekers vanwege hun makkelijke groei en uitstekende pijnstillende effecten. Deze soort is zeer aan te bevelen voor beginnende kwekers want het is een van de meest vergevingsgezinde soorten die bestaat. Hoge top/blad verhouding, compacte toppen, goede opbrengsten en een buitengewone harsproductie zijn allemaal karakteristieke kenmerken van deze geweldige soort.

Deze Northern Lights autoflowering is een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een zwaar, lethargisch stoned effect. De rook is vol van kracht met een neutrale smaak, scherp met een zoete toon. Als een typische Indica is het effect zeer sterk en zorgt voor een geweldige ontspanning voor zowel lichaam en geest.

Fragen und Antworten meer

Northern Lights Autoflower (Vision Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Northern Lights Autoflower (Vision Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Doet wat het beloofd

Reviewer

Tevreden over de zaadjes van de 5 bestelde zijn er vier uitgegroeid tot plantje en van de 4, 3 heel nette plantjes en 1 die niet zo snel evolueert... Best tevreden over de zaadjes

Reviewer

100% germination avec le propagator pro

Reviewer

Had 200 gram onder een 400 watter na 9 wekent totaal op aarde. Onder slechte omstandigheden en ik had ook minder voeding gegeven vergeleken met andere kweekjes.Van 5 plantjes is het wel goed te noemen. Ze groeiden wel flink door nadat ik ze op 12 had gezet.Als ze zeg maar stek grote zijn onder de tl zet ik ze altijd meteen op 12 onder de hps ivm ruimte.Ze werden tussen de 80 en 100 cm. Maar uiteindelijk was het goed voor de opbrengst. En omdat ze autoflower zijn zijn ze sneller klaar dan de normale nl van dezelfde hoogte.En de normale nl van vision heb ik ook geweekt trouwens. En ontkiemen 100 % succes rate.En we hebben het over totaal 20 zaadjes van vision.Waarvan 10 nl 5 nl auto en 5 big bud. De nl auto is gemakkeliijk om te kweken en de smaak is goed.Dit is een kwaliteit autoflower.

Reviewer

Sur 5 graines une seule a germée pour ma part je n en commanderais plus . Ces la première fois que cela m'arrive que quand je pose réclamation ont me prend pour un horticulteur du dimanche pas sérieux tout ça...

Reviewer

De zaadjes zien er goed uit. Op het pakje wat je krijgt staat, dat de plant tussen de 60/80cm hoog word en tussen de 30/50 gr/plant. En de gemiddelde groeitijd (van zaad tot oogst) is 56 dagen. Ik denk dat die gegevens zijn gebaseerd op buitenkweek. Voor een autoflower best veel oogst! Nu maar beginnen en zaaien. Kijken of het klop... :)

Reviewer

War mein erster Grow

nach 3 Wochen Wachstum, haben sich bei mir die ersten Weiblichen Blüten gezeigt.

Die Pflanze war ca. 115 cm gross und nach 9 Wochen erntereif.
Der Ertrag lag bei etwas mehr als 30g Weed und ca. 13g Haschisch.
Alles in allem sehr empfehlenswerte Sorte für Neulinge, kaum zu überdüngen und zu überwässern.

Reviewer

Weiß zwar nich, wie`s weitergeht aber die Samen sind alle nach 3 Tagen gekeimt.Alle sehr ebenmäßig!Ist nicht die erste Bestellung von mir bei Azarius und ich geh mal davon aus, das auch diese Pflänzchen wieder richtig lecker werden!

Na und der Service hier ist ja wie immer Top!!! War vieleicht nur ein vorzeitiges Ostergeschenk aber zu einer 30EU Bestellung hab ich ne Pfeife,Blättchen,Feuerzeug,Schlüsselanhänger,Kugelschreiber und nen Grinder oder wie die Teile zum Grass `kleinmachen`heißen, bekommen! Spitze... hat mich sehr gefreut! AZARIUS IST EINFACH TOP!!! 5 Sternchen von mir!!!
mfg
BeX

Reviewer

Nach fast 5 Wochen Vegetation (für Automatics eher lang) machten die Girls bei mir eine explosionsartige Verwandlung zu glitzernden Nordlichtern. Da Blüte sehr kompakt wird,für gute Belüftung an den Buds sorgen!
Das Aussehen der Pflanze im Ganzen erinnert gar nicht an die Automatic-Gene in Ihr, sie wurden bei mir 140cm hoch ( 400W HPS/Kokussubstrat)

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Average outdoor yield: 40
Effect: Strong, very relaxing
Samenstelling: 20% Sativa / 80% Cannabis, Sativa 20%, Indica 80%
Seed Bank: Vision Seeds
Seed bank: Vision Seeds
Average indoor yield: 120
Bloeitijd binnen: 58
Soort zaden: Autoflower
Aantal zaden: 3, 5
Gemiddelde hoogte: 70
Gemiddelde THC: 18
Smaak / Geur: Sweet
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
THC-gehalte: Gemiddeld
Planthoogte: Klein
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Genetica: Northern Lights x Mexican Ruderalis