WietzaadjesMerkenVision SeedsMedical 49 CBD+ (Vision Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Medical 49 CBD+ (Vision Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Medical 49 is een gefeminiseerde Vision CBD plus soort. Een kruising van diverse bekroonde Nederlandse wietsoorten. Medical 49 is een geweldige, medicinale soort met een hoog CBD-gehalte dat perfect in balans is met het THC-gehalte. De Russian Snow en AK-49 genetica zorgen voor een compacte Indica-structuur met goede opbrengsten.

In de Medical 49 worden de geruststellende cerebrale effecten van Skunk #1 goed bewaard. Ze is zeer geschikt voor ontspanning en opluchting. Ze geeft een mild zoet en fruitig aroma dat misleidend kan zijn wanneer de smaak je papillen kietelt; het is een pittige en soms zelfs bittere smaak.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Medical 49 CBD+ (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.