WietzaadjesMerkenVision SeedsBlueberry Bliss Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Blueberry Bliss Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Blueberry Bliss is echt een pracht wonder van Vision Seeds: deze ongelooflijke auto-flower heeft de "roots" en smaak van Blueberry en heeft vaak een overweldigend blauwe kleur. Het is relatief gemakkelijk om deze plant, die voornamelijk uit Indica bestaat, te kweken. Deze verandert al snel in een spichtig dametje, met ijzersterke knoppen.

Als je de Blueberry Bliss (elektrisch) rookt, krijg je een licht euforisch gevoel; het geeft je een gelukzaligheid en doet je al je dagelijkse stress en zorgen vergeten. Haal de magische damp over je longen en je treedt een wereld van ontspanning binnen.

Alle auto-flowers van Vision Seeds doen het goed op kokos, in de grond of met behulp van hydroponics. Als je de Blueberry Bliss maar voldoende zonlicht geeft, kun je haar ook probleemloos buitenshuis kweken.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Blueberry Bliss Auto (Vision Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ikke 2019-10-05

Een van mijn favorieten, potente plantje met een goede blueberry smaak die tegen drop/anijs aanhangt. Ik had ze in een kleine pot erbij gezet en ze heeft alle verwachtingen overtroffen. Ondanks de potgrootte (4liter) toch een flinke opbrengst gehad, vooral tegenover duurdere soorten in grotere potten.
Volgende keer gaat…

Een van mijn favorieten, potente plantje met een goede blueberry smaak die tegen drop/anijs aanhangt. Ik had ze in een kleine pot erbij gezet en ze heeft alle verwachtingen overtroffen. Ondanks de potgrootte (4liter) toch een flinke opbrengst gehad, vooral tegenover duurdere soorten in grotere potten.
Volgende keer gaat ze in een grotere pot en krijg ik hopelijk weer een goede opbrengst van dit lekkere soortje. Zeker aan te raden qua opbrengst en smaak.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.