WietzaadjesMerkenThe Plug SeedbankEl Chapo (The Plug Seedbank) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

El Chapo (The Plug Seedbank) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

El Chapo is berucht om zijn explosieve terpen en zijn zware high. Zij is het vlaggenschip van Sour Genetics, geboren in Noord-Londen in 2015 en bekend in Sour-kringen als 'pheno #1'. Sindsdien heeft ze een lange weg afgelegd, eerst  in de Britse cannabisscene en nu is ze een van de meest gewilde wietsoorten op de planeet. Met een perfecte balans tussen Sour en Biker Kush is EL Chapo de belichaming van gassige en zure wiet.

Genetisch is ze afkomstig van de legendarische Sour Diesel IBL (ECSD), geselecteerd uit Rezdogs 2005, bestoven door een geselecteerd mannetje van de meervoudig bekroonde Headbanger van Karma Genetics. Toen de uitgebreide selectie eenmaal was afgerond, bleek al snel dat geschiedenis was geschreven en dat El Chapo een blijvertje zou zijn.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: El Chapo (The Plug Seedbank) gefeminiseerd
Genetica Sour Diesel IBL (ECSD) x Headbanger
Bloeitijd binnen 67 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Diesel
Smaak / Geur gassy, sour

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - El Chapo (The Plug Seedbank) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.