WietzaadjesMerkenSweet Seeds Sweet Cheese F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sweet Cheese F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Een gefeminiseerde en non-autoflowering versie van Sweet Cheese featuring ultra-fast flowering. Dit ras is een F1 hybride dat het resultaat is van een kuising tussen een elite kloon van Sweet Cheese en een zelfbloeiend ras van de 3e generatie. Deze versie van Sweet Cheese behoudt het traditionele en gewenste oude pittige cheese aroma van de Cheese genetica. Het produceert lange dikke knoppen, welk redelijk dicht zijn, en is volledig omhult met aromatische en kristallijne trichomen. De F1 kruising brengt de nakomelingen meer homogeniteit en hybride kracht. De kruising met de zelfbloeiende genetica verkort de bloeitijd en looptijd van dit ras tot een aantal weken.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sweet Cheese F1 Fast Version (Sweet Seeds) feminized

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.