WietzadenMerkenSweet Seeds SAD auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

SAD auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

15 Reviews

Niet op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Dit is de autoflowering versie van de S.A.D. S1. Produceert harsachtige dichte toppen met intens aroma en muskusachtige smaken geŽrfd van haar Afghaanse voorouders. Sweet Afghani Delicious (SAD) S1 zaden zijn erg homogeen, en datzelfde zal voor de nakomelingen gelden.

Uitstekend voor binnenteelt en geschikt voor elk soort buitenkweek gebied. Makkelijk te oogsten en goed bestand tegen ongedierte en ziektes.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - SAD auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

15 Reviews

Pros

  • easy to grow (1)

Cons

  • a LOT taller than 65cm (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

j 2017-02-12

  • easy to grow
  • a LOT taller than 65cm

Arian 2013-08-12

Allemaal goed uitgekomen. nog vrij lang gewacht met oogsten. opbrengst was allemaal minitopjes die lekker smaakte en wel sterk waren maar een hel om te knippen... voor de volgende keer... iemand mischien een tip hoe ik er grote toppen van kan maken ipv allemaal minitopjes waarvan je er 3 nodig…

Allemaal goed uitgekomen. nog vrij lang gewacht met oogsten. opbrengst was allemaal minitopjes die lekker smaakte en wel sterk waren maar een hel om te knippen... voor de volgende keer... iemand mischien een tip hoe ik er grote toppen van kan maken ipv allemaal minitopjes waarvan je er 3 nodig hebt voor een jointje?

Lees verder Toon minder

Arian 2013-04-30

2 van de 3 lijken ontkiemd maar ze hebben wel wel moeite... het zaadje is gebarsten en een plantje laat zich zien maar ze doen er 2 dagen langer over dan de church om uberhaupt iets te laten zien. ik heb geen ervaring ermee dus ik kan weinig uitspraak doen…

2 van de 3 lijken ontkiemd maar ze hebben wel wel moeite... het zaadje is gebarsten en een plantje laat zich zien maar ze doen er 2 dagen langer over dan de church om uberhaupt iets te laten zien. ik heb geen ervaring ermee dus ik kan weinig uitspraak doen maar toch al 3 sterren omdat ze ontkiemen en vanwege de goede service die ik hier altijd krijg.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.