WietzaadjesMerkenSweet Seeds Red Mandarine F1 Fast (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Red Mandarine F1 Fast (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Red Mandarine F1 Fast is de eerste roodbloemige fotoperiode-afhankelijke soort van Sweet Seeds. Dit is de resulterende hybride van de kruising tussen Red Poison Auto en een fotoperiode-afhankelijke elite kloon van Tangie (California Orange x Skunk hybride) van een zeldzaam en ongewoon paars-bloemig fenotype, met een sensationele intense mandarijnsmaak en aroma.

Red Mandarine F1 Fast (Sweet Seeds) eigenschappen

Deze soort ontwikkelt volle harsachtige toppen met prachtige rode bloemen die in slechts 7-8 weken klaar zijn om te oogsten.

Het aroma van Red Mandarine F1 Fast Version is waarschijnlijk het meest exquise van alle huidige roodbloemige soorten, met een krachtig zoet en mandarijn citrusaroma met frisse hints van blauwe cipres. Een ideale plant voor zeer aromatische extracties van topkwaliteit met een prachtig uiterlijk damkzij de roodachtige tonen van de hars.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Red Mandarine F1 Fast (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.