WietzadenMerkenSweet Seeds Mix pack #5 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix pack #5 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

3 verschillende soorten van Sweet Seeds in 1 verpakking: Sweet Cheese, Snow Fruit, Black Jack. In totaal dus 6 zaden, 2 van elke soort.


Snow Fruit
(2 zaden)
Snow Fruit is een sterke soort, met een zeer korte internodiŽn afstand en sterke stengels die helpen bij het weerstaan van sterke windvlagen. De geur doet denken aan een mix van munt en bosvruchten, met een lichte smaak van geroosterde amandelen en humus.


Black Jack
(2 zaden)
Black Jack heeft het groeipotentieel van een hybride, en is volledig aangepast aan de omstandigheden voor de binnenkweek. Buiten doet zij het echter ook prima, en kan in de volle zon uitgroeien tot een monster van wel 3 meter hoog.


Sweet Cheese
(2 zaden)
Sweet Cheese is een kruising tussen twee hoogwaardige soorten, Cheese en Black Jack. Deze genetische combinatie geeft een nieuwe draai aan het aroma en de smaak van de Black Jack.De hoge productiviteit in combinatie met een revolutionaire smaak van oude kaas en kruiden maakt van Sweet Cheese een aanbeveling voor diegenen die zoeken naar nieuwe smaken en aroma's.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix pack #5 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.